ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / ΌΧΙ, δεν λέμε Ψέμματα: Σε αυτή τη Φωτογραφία υπάρχει Κρυμμένη μία Γάτα αλλά Κανείς δεν μπορεί να την βρει. ΕΣΥ:

ΌΧΙ, δεν λέμε Ψέμματα: Σε αυτή τη Φωτογραφία υπάρχει Κρυμμένη μία Γάτα αλλά Κανείς δεν μπορεί να την βρει. ΕΣΥ:

ΌΧΙ, δεν λέμε Ψέμματα: Σε αυτή τη Φωτογραφία υπάρχει Κρυμμένη μία Γάτα αλλά Κανείς δεν μπορεί να την βρει. ΕΣΥ:

Όταν ήσασταν νέοι δεν σας άρεσε το κρυφτό; Είμαι σίγουρος πως σας άρεσε.

Και τώρα, κάθε φορά που βλέπω την ανιψιά και τον ανιψιό μου, παίζουμε αυτό το παιχνίδι. Αλλά οι άνθρωποι δεν είναι τα μόνα πλάσματα στη γη που τους αρέσει να παίζουν. Την περασμένη εβδομάδα, μια πολική αρκούδα έπαιζε κρυφτό με τον φύλακα στο ζωολογικό κήπο!

Αλλά μερικές φορές τα ζώα είναι καλύτερα στο παιχνίδι από τους ανθρώπους. Ενώ οι κυνηγοί και το στρατιωτικό προσωπικό φορούν ειδικά ρούχα για να γίνουν ένα με το περιβάλλον, ορισμένα ζώα αυτό το καμουφλάζ να το κάνουν φυσικά. Σας παρουσιάζουμε πιο κάτω τους λόγους που τα ζώα χρησιμοποιούν καμουφλάζ.

Υπάρχει μια γάτα στην παρακάτω εικόνα. Έχει βρει ένα καλό σημείο και κρύβεται. Ελέγξτε την εικόνα και δείτε αν μπορείτε να βρείτε τη γάτα…Κοιτάξτε την. Θα δείτε μια δασώδη σκηνή με μια στοίβα κορμών έτοιμα για τη σόμπα. Κάπου στην εικόνα, υπάρχει μια γάτα που κρύβεται σε κοινή θέα. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες εικόνες, αυτή η γάτα δεν κρύβεται πίσω από κάτι. Είναι ακριβώς εκεί μπροστά σας.

Για δείτε…

Αυτή η εικόνα έχει τρελάνει χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο το Διαδίκτυο. Αν δεν την βλέπετε, μην ανησυχείτε. Δεν είστε οι μόνοι. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε την απάντηση!

Γιατί τα ζώα χρησιμοποιούν καμουφλάζ; Σύμφωνα με το National Geographic, το καμουφλάζ, είναι μια άμυνα ή τακτική που οι οργανισμοί χρησιμοποιούν για να αποκρύψουν την εμφάνισή τους, συνήθως για να εναρμονιστούν με το περιβάλλον τους. Τους βοηθά να κρύψουν την ακριβή τοποθεσία τους από τα άλλα ζώα ώστε να μην γίνουν λεία τους.

Αλλά το καμουφλάζ δεν λειτουργεί μόνο αμυντικά. Οι πολικές αρκούδες για παράδειγμα: η λευκή γούνα που διαθέτουν τους βοηθά να ταιριάζουν με το χιόνι έτσι ώστε τα άλλα ζώα να μην τις εντοπίζουν. Οι γάτες χρησιμοποιούν επίσης καμουφλάζ για να εναρμονιστούν με χόρτα και τα τοπία.

Ρίξτε μια άλλη ματιά σε αυτήν την εικόνα. Μπορείτε να καταλάβετε που κρύβεται γάτα;

Ξεκουράζεται στα ξύλα!

ΌΧΙ, δεν λέμε Ψέμματα: Σε αυτή τη Φωτογραφία υπάρχει Κρυμμένη μία Γάτα αλλά Κανείς δεν μπορεί να την βρει. ΕΣΥ:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

ΓΙΝΕ ΦΥΤΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απάντησε σωστά στην ερώτηση των Coffee Island και φεύγεις... Βραζιλία !!!

<----- ξεκίνα