ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Όταν ξεκίνησαν να ανακαινίζουν το σπίτι τους δεν περίμεναν να βρουν κάτι με τόσο μεγάλη ιστορική αξία…

Όταν ξεκίνησαν να ανακαινίζουν το σπίτι τους δεν περίμεναν να βρουν κάτι με τόσο μεγάλη ιστορική αξία…

Όταν ξεκίνησαν να ανακαινίζουν το σπίτι τους δεν περίμεναν να βρουν κάτι με τόσο μεγάλη ιστορική αξία…

Σύμφωνα με την The Blaze, όλα ξεκίνησαν όταν ο Bill και η Sharon Krapil ανακαίνιζαν το σπίτι τους και έστρεψαν την προσοχή τους σε μια παλιά παράγκα που βρισκόταν στην αυλή τους.

Βγάζοντας την παλιά μπογιά και τους μισοφαγωμένους τοίχους, ανακάλυψαν ότι η παράγκα δεν ήταν… παράγκα! Ήταν βαγόνι τρένου!

Όταν ξεκίνησαν να ανακαινίζουν το σπίτι τους δεν περίμεναν να βρουν κάτι με τόσο μεγάλη ιστορική αξία…Screen Shot WLUK News

Για την ακρίβεια ήταν το βαγόνι ενός τρόλεϊ που χρονολογούνταν πίσω στο 1900, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς προέρχεται από το Chicago Surface Lines, πρόγονο του μοντέρνου Chicago Transit Authority.

Όταν ξεκίνησαν να ανακαινίζουν το σπίτι τους δεν περίμεναν να βρουν κάτι με τόσο μεγάλη ιστορική αξία…Twitter


Πως όμως βρέθηκε στην πίσω αυλή μιας κατοικίας στο Wisconsin; Σύμφωνα με τον Bob Lettenberger του Εθνικού Σιδηροδρομικού Μουσείου στο Ashwaubenon, η απάντηση κρύβεται τόσο στη χρησιμότητα αλλά και στο πόσο δημοφιλή ήταν εκείνη την εποχή.

Όταν τα τρόλεϊ σταμάτησαν να κυκλοφορούν, πολλοί άνθρωποι έψαχναν να βρουν τρόπους να τα αξιοποιήσουν για να μην καταλήξουν σε κάποιο «νεκροταφείο» τρένων. Και μπορούμε να πούμε ότι ήταν αρκετά εφευρετικοί!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: