ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Όλα Ξεκίνησαν από ένα Μικρό Σημάδι… Σήμερα Παλέυει για τη Ζωή της. Ο Λόγος; Κάτι που Κάνουμε ΟΛΟΙ μας…

Όλα Ξεκίνησαν από ένα Μικρό Σημάδι… Σήμερα Παλέυει για τη Ζωή της. Ο Λόγος; Κάτι που Κάνουμε ΟΛΟΙ μας…

Όλα Ξεκίνησαν από ένα Μικρό Σημάδι… Σήμερα Παλέυει για τη Ζωή της. Ο Λόγος; Κάτι που Κάνουμε ΟΛΟΙ μας…

Μια 27χρονη σήμερα κοπέλα από την Αλαμπάμα με την πρώτη διάγνωση καρκίνου του δέρματος να της έχει γίνει στα 21…

μεταφέρει ένα πολύ δυνατό μήνυμα κατά του τεχνητού μαυρίσματος και της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, μέσα από μια selfie.

Η 27χρονη νοσηλεύτρια, Tawny Willoughby από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ διαγνώσθηκε με καρκίνο του δέρματος στην ηλικία των 21 χρονών μετά από υπερβολικά σολάριουμ. Ανεβάζοντας η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με εμφανή τα σημάδια της ασθένειας, στόχο έχει να μας πείσει να μαυρίζουμε με ασφάλεια.

Όντας διαγνωσμένη έξι φορές με διάφορα είδη καρκινώματος στο δέρμα, αναφέρει μαζί με τη δημοσίευση της σοκαριστικής εικόνας, ότι οι επισκέψεις της στον δερματολόγο γίνονται υποχρεωτικά κάθε έξι με δώδεκα μήνες. Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Απρίλιο κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας που έκανε η Tawny και δημοσιεύτηκε με σκοπό να προειδοποιήσει το κοινό για τους κινδύνους των «κρεβατιών μαυρίσματος».


Η φωτογραφία που ανέβασε τον Απρίλιο η Tawny Willoughby:

Όπως είπε:

“Για να απαντήσω μερικές από τις ερωτήσεις και τα σχόλια που είδα, το περισσότερο μαύρισμα το έκανα στο σχολείο. Μερικές φορές ξάπλωνα στο κρεβάτι μαυρίσματος μέχρι και 4-5 φορές την εβδομάδα (πήγαινα συχνά, γιατί το μαύρισμά μου έφευγε πολύ γρήγορα).
Ποτέ δεν πήγα για σολάριουμ δύο φορές την ίδια μέρα. Ποτέ δεν πήγα την ίδια μέρα και για μαύρισμα στο ήλιο και σολάριουμ. Η πρώτη διάγνωση καρκίνου έγινε στην ηλικία των 21. Τώρα, στα 27, έχω βγάλει βασικοκυτταρικό καρκίνωμα 5 φορές και μία φορά καρκίνωμα πλακωδών κυττάρων.
Πηγαίνω στον δερματολόγο κάθε 6-12 μήνες και συνήθως αφαιρώ έναν όγκο σε κάθε εξέταση. Είμαι πολύ ευγνώμον που δεν έχω βγάλει ποτέ μελάνωμα! O καρκίνος του δέρματος δεν είναι πάντα κηλίδες, μόνο ένας από τους όγκους που είχα ήταν κηλίδα. Όταν βλέπετε νέες κηλίδες που μεγαλώνουν να τις εξετάζετε.
Όσο πιο νωρίς καταλάβετε τον καρκίνο, τόσο πιο πιθανό είναι να μην σας αφήσει κάποια ουλή ή να μην κάνει μετάσταση. Το μελάνωμα σκοτώνει ενώ οι υπόλοιπες μορφές παραμορφώνουν. Ρωτήστε μου ότι θέλετε γύρω από την ιστορία μου και τον καρκίνο του δέρματος γενικά!  Ευχαριστώ για την υποστήριξη!❤️❤️❤️❤️ «


Η συγκεκριμένη εικόνα κοινοποιήθηκε πάνω από 50.000 φορές με πολλούς χρήστες να της δίνουν συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και δράση της. Ωστόσο, παρά τις αμέτρητες κοινοποιήσεις της φωτογραφίας, κάποιος χρήστης του Facebook της έκανε αναφορά για τη «βιαιότητά» της. Το αποτέλεσμα ήταν πως παρά τα παράπονα του χρήστη, η εικόνα τελικά δεν αφαιρέθηκε.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!
error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)