ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Όταν Σήκωσε αυτή τη Φωτογραφία στο Facebook, η Αστυνομία Άρχισε να την Αναζητά. Ο Λόγος; Δεν Πάει το Μυαλό σας…

Όταν Σήκωσε αυτή τη Φωτογραφία στο Facebook, η Αστυνομία Άρχισε να την Αναζητά. Ο Λόγος; Δεν Πάει το Μυαλό σας…

Όταν Σήκωσε αυτή τη Φωτογραφία στο Facebook, η Αστυνομία Άρχισε να την Αναζητά. Ο Λόγος; Δεν Πάει το Μυαλό σας…

Όταν μια έγκυος γυναίκα από την Βόρεια Καρολίνα τράβηξε μια φωτογραφία της κοιλιάς της και την δημοσίευσε στο διαδίκτυο, η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σπίτι της και την συνέλαβε.

Όχι λόγω της κοιλιάς της που ήταν εκτεθειμένη στην φωτογραφία ή επειδή έκανε κάποιους να νιώσουν άβολα, αλλά επειδή πόζαρε μπροστά σε σύνεργα χρήσης ναρκωτικών.
Οι φωτογραφίες εγκύων είναι πολύ συνηθισμένες στα κοινωνικά δίκτυα στις μέρες. Και αυτό είναι υπέροχο, γιατί οι εγκυμονούσες μητέρες πρέπει να είναι περήφανες γι’αυτό. Αλλά όταν αυτή η έγκυος γυναίκα από την Βόρεια Καρολίνα έδειξε κατά λάθος το παράνομο χόμπι της στο Facebook, η αστυνομία της χτύπησε την πόρτα και την πήρε με χειροπέδες.
Το όνομα της γυναίκας είναι Natasha Kirkland. Η Natasha ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ της στις 16 Φεβρουαρίου. Λίγες μέρες αργότερα συνελήφθη.

Όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία στην αρχική σελίδα των συγγενών και φίλων της, πολλοί άφησαν θετικά σχόλια.
Αλλά στην συνέχεια κάποιοι παρατήρησαν ένα παράξενο αντικείμενο πίσω από την γυναίκα (για να καταλάβετε τι είδαν οι αστυνομικοί, δείτε το παρακάτω βίντεο). Οι χρήστες του Facebook άρχισαν να παρατηρούν τα σύνεργα στο πίσω μέρος της φωτογραφίες. Και τότε όλοι κατάλαβαν γιατί η 26χρονη γυναίκα είχε ένα λαστιχάκι περασμένο στο μπράτσο της.
Σύμφωνα με μια , η Natasha συνελήφθη στις 19 Φεβρουαρίου. Κατηγορείται για απάτη με πιστωτική κάρτα, οδήγηση με ανακληθείσα άδεια και απόκτηση περιουσίας με δόλια προσχήματα. Το κοινό σοκαρίστηκε που η γυναίκα δεν αντιμετωπίζει και κατηγορίες αμέλειας παιδιών.

Όταν συνελήφθη, μπήκε στο προφίλ της στο Facebook και είπε ότι η σελίδα της είχε χακαριστεί. Έγραψε το εξής ένα μήνα μετά την σύλληψη της:
«Το προφίλ μου χακαρίστηκε και δεν μπορούσα να μπω από τις 9 Φεβρουαρίου… η φωτογραφία τραβήχτηκε έναν χρόνο πριν και δεν ήμουν έγκυος… ναι, έπαιρνα ναρκωτικά… είμαι καθαρή όμως και σκοπεύω να μείνω… για όσους το γνωρίζουν είμαι 20 εβδομάδων έγκυος σήμερα και δεν παίρνω ναρκωτικά.
Αυτή η φωτογραφία μου κατέστρεψε στην ζωή, αλλά δεν θα την αφήσω να με τραβήξει προς τα κάτω ή να με κρατήσει μακρυά από το να κάνω το σωστό και να ζω μια καθαρή και νηφάλια ζωή για μένα και το κοριτσάκι μου και φυσικά τα άλλα τρία μωρά μου… γι’αυτό σας παρακαλώ, για χάρη δική σας και δική μου, σταματήστε να μιλάτε για μένα.»
Πιστεύετε ότι έπρεπε να συλληφθεί ή ότι η σελίδα της χακαρίστηκε, όπως ισχυρίζεται;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares
error: