ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Το 75% των Ενήλικων Ανθρώπων αδυνατούν να βρουν Λύση σε ΑΥΤΟ το Τεστ για Παιδιά Δημοτικού. ΕΣΥ Μπορείς;

Το 75% των Ενήλικων Ανθρώπων αδυνατούν να βρουν Λύση σε ΑΥΤΟ το Τεστ για Παιδιά Δημοτικού. ΕΣΥ Μπορείς;

Το 75% των Ενήλικων Ανθρώπων αδυνατούν να βρουν Λύση σε ΑΥΤΟ το Τεστ για Παιδιά Δημοτικού. ΕΣΥ Μπορείς;

Πόσο έξυπνοι πιστεύετε ότι είστε; Νομίζετε πως έχετε περισσότερη γνώση από ότι ένα παιδί ιδιοφυΐα;  Πολλοί από μας νομίζουν πως είναι πολύ πιο έξυπνοι από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Είναι φυσικό να σκέφτεσαι έτσι και να υπερεκτιμάς τις ικανότητές σου ή να νομίζεις πως έχεις ικανότητες που δεν ισχύουν.

Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο όταν είμαστε αντιμέτωποι με κάποιον άλλον, ειδικά εάν αυτός είναι παιδί!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα με τα quiz, Playbuzz, οι 15 ερωτήσεις που ακολουθούν έχουν παρθεί από τεστ που είναι σχεδιασμένα ειδικά για παιδιά-ιδιοφυΐες. Το τεστ καλύπτει ένα μεγάλο εύρος γνώσεων όπως γεωγραφία, ιστορία, γλώσσα, γραμματική, αθλήματα, κουλτούρα και άλλα. Κάντε το και δείτε εάν μπορείτε να αριστεύσετε!

Η νοημοσύνη ορίζεται από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ως “η ικανότητα να αφομοιώνεις και να χρησιμοποιείς γνώσεις και δεξιότητες.”

Η γνώση που παίρνουμε προέρχεται πρακτικά από οπουδήποτε. Οι κυριότερες πηγές είναι αυτά που βλέπουμε και παρατηρούμε στον κόσμο, πράγματα που διαβάζουμε ή μαθήματα που διδασκόμαστε.

Συνήθως τα περισσότερα από όσα μαθαίνουμε τελικά δεν τα χρησιμοποιούμε, εκτός εάν βρούμε έναν τρόπο για να τα χρησιμοποιήσουμε αποδοτικά για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Οπότε τελικά το πόσο έξυπνος είναι κάποιος δεν εξαρτάται μόνο από το πόσα ξέρει, αλλά και το πόσο καλά μπορεί να θυμηθεί και να χρησιμοποιήσει την πληροφορία, δεξιότητες ή διαδικασίες που έμαθε.

Όπως φαίνεται, τα παιδιά που είναι ιδιοφυΐες έχουν πολύ καλές ικανότητες μάθησης, ανάκλησης και εφαρμογής των μαθημάτων και των πληροφοριών που έμαθαν στην μικρή τους ζωή. Τα μυαλά τους λειτουργούν διαφορετικά και πολλοί από αυτούς κατέχουν ένα απίστευτο κομμάτι γνώσης από πολύ μικρή ηλικία.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: