ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Το 1997 πήραν 7 μωρά και τα έβαλαν σε αυτόν τον καναπέ! Ο λόγος θα σας Σοκάρει…

Το 1997 πήραν 7 μωρά και τα έβαλαν σε αυτόν τον καναπέ! Ο λόγος θα σας Σοκάρει…

Το 1997 πήραν 7 μωρά και τα έβαλαν σε αυτόν τον καναπέ! Ο λόγος θα σας Σοκάρει…

Όταν ήμουνα παιδί, ήθελα απελπισμένα για μία δίδυμη αδερφή – πείτε το και ως το σύνδρομο των Mary-Kate-and-Ashley

Απλά πίστευα ότι θα ήταν τόσο cool να έχω έναν τόσο κολλητό καλύτερο φίλο για να ζούμε μαζί συγκλονιστικές εμπειρίες, ίσως να έχουμε ακόμα και μία μυστική γλώσσα. Αλλά πρέπει να το παραδεχτώ ότι ποτέ δεν σκέφτηκα το σενάριο με περισσότερα από ένα πανομοιότυπα αδέρφια.

Λένε ότι τα «πολλαπλά παιδιά» αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο συχνό φαινόμενο, καθώς τα ζευγάρια στρέφονται ολοένα και περισσότερο σε θεραπείες γονιμότητας για να βοηθηθούν να φέρουν ένα παιδί στον κόσμο.

Αλλά για μία οικογένεια στην Αϊόβα, η επέκταση της οικογενείας τους, από μία μικρή οικογενειακή μονάδα, ήταν ακόμη πιο δραματικά μεγάλη! Το 1997, o  Kenny και η Bobbi McCaughey, είχαν ένα μικρό κοριτσάκι, την Mikayla, όταν αποφάσισαν ότι ήταν καιρός να κάνουν και ένα αδερφάκι για την μικρούλα τους. Αντί όμως για ένα αδερφάκι, το υπερηχογράφημα έδειξε όχι ένα, όχι δύο, αλλά 7 μικρές καρδούλες! H Bobbi ήταν έγκυος σε επτάδυμα.

Παρότι κανένα σετ επτάδυμων δεν έχει επιβιώσει στο παρελθόν, αποφάσισαν να μην μειώσουν τον αριθμό των εμβρύων, και να το αφήσουν «στα χέρια του θεού». Τελικά απ” ότι αποδείχτηκε έκαναν την σωστή επιλογή. Στις 19 Νοέμβριου του 1997,  η Bobbi γέννησε και τα 7 μωράκια της, 9 εβδομάδες πρόωρα.

Τώρα τσεκάρετε, στο VIDEO παρακάτω, τι κάνουν σήμερα αυτά τα επτάδυμα, καθώς πλησιάσουν τα 18α γενέθλια του όπου θα αποκαλεστούν επίσημα τα πρώτα ενήλικα επτάδυμα στον κόσμο!

Αν συγκλονιστήκατε και εσείς από το απίστευτο ταξίδι των επτάδυμων  McCaughey μοιραστείτε την ιστορία αυτή με τους φίλους σας.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: