ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / ΣΟΚ: Δείτε ΠΩΣ φτιάχνονται τα Ζαχαρωτά που δίνουμε στα Παιδιά μας και θα σας Σηκωθεί η Τρίχα!

ΣΟΚ: Δείτε ΠΩΣ φτιάχνονται τα Ζαχαρωτά που δίνουμε στα Παιδιά μας και θα σας Σηκωθεί η Τρίχα!

ΣΟΚ: Δείτε ΠΩΣ φτιάχνονται τα Ζαχαρωτά που δίνουμε στα Παιδιά μας και θα σας Σηκωθεί η Τρίχα!

Τα παιδικά χρόνια είναι πανέμορφα. Είναι μία εποχή εξερεύνησης, ευτυχίας και ατελείωτης επιθυμίας για ζαχαρωτά. Σαν ενήλικοι, όλοι γνωρίζουμε τους κινδύνους που έχουν τέτοια γλυκίσματα για το σώμα και την υγεία μας. Αλλά πού και πού εμφανίζεται ένα γλύκισμα που απλά είναι πολύ καλό για να αρνηθείς. 

Το βίντεο που ακολουθεί όμως μάλλον θα λύσει το πρόβλημα αυτό, αν υπάρχει.

Μπορεί να έχει τύχει κάποιος φίλος σας που είναι χορτοφάγος να μην δεχτεί να φάει ένα σνακ με φρούτα ή μία κούπα από ζελέ γιατί αυτά τα προϊόντα φτιάχνονται από ζελατίνη, την οποία την παίρνουμε από το δέρμα και τα κόκαλα των ζώων. Ευτυχώς όμως, η σκηνοθέτης από το Βέλγιο,  Alina Kneepkens, έχει αποφασίσει να το αλλάξει αυτό.

Έφτιαξε μία τρομακτική ταινία μικρού μήκους που δείχνει λεπτομερώς πώς φτιάχνονται τα ζαχαρωτά. Το βίντεο ξεκινάει ανάποδα, αρχίζοντας από το τέλος, δείχνοντας τι πιστεύουμε για τα ζαχαρωτά, μόνο και μόνο για να γκρεμίσει αυτό το ροζ συννεφάκι στο οποίο ζούμε.

Η ταινία αυτή ανήκει σε μια σειρά από βίντεο που σκοπό έχει να καταγράφει όλους εκείνους τους αηδιαστικούς τρόπους με τους οποίους φτιάχνετε το φαγητό μας.

“Μου ανάθεσαν να σκηνοθετήσω κάποια βίντεο που θα δείχνουν την παραγωγή της τροφής μας. Είδα αρκετά σφαγεία και παραδείγματα βιομηχανικής επεξεργασίας τροφών. Δεν περίμενα ποτέ αυτά που αντίκρισα. Τα ζαχαρωτά είναι γλυκά. Αλλά λίγοι ξέρουν πως είναι φτιαγμένα από ζελατίνη, την οποία παίρνουμε από το δέρμα γουρουνιών. Γευστικό, ε;”

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: