ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με την υπερβολικά αδυνατισμένη εικόνα γνωστής τραγουδίστριας-Δεν το πίστευε η παρουσιάστρια!

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με την υπερβολικά αδυνατισμένη εικόνα γνωστής τραγουδίστριας-Δεν το πίστευε η παρουσιάστρια!

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με την υπερβολικά αδυνατισμένη εικόνα γνωστής τραγουδίστριας-Δεν το πίστευε η παρουσιάστρια!

Σήμερα στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε άναυδη όταν αντίκρισε μια φωτογραφία με την υπερβολικά αδυνατισμένη εικόνα γνωστής τραγουδίστριας!

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο αδύνατη δείχνει. Από τις 42 ίντσες όταν ήταν έγκυος, η τραγουδίστρια πλέον έχει φτάσει τις 22 ίντσες και δηλώνει περήφανη που το κάνει μόνη της μεγαλώνοντας παράλληλα το γιο της.

Ο λόγος για την Αννέτ Αρτάνι, η οποία όπως είχε δηλώσει παλιότερα,βάζοντας τέλος στις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει αφαίρεση πλευρών, είπε πως ότι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει με τη βοήθεια του κορσέ.

«Τι είναι αυτό παιδιά; Τι γίνεται εκεί; Αυτό που βλέπουμε στην φωτογραφία είναι ανησυχητικό, δεν είναι φυσιολογικό. Κάτι γίνεται με τη μέση» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου σοκαρισμένη.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαγείρεψε με τον Έκτορα Μποτρίνι!

 
ΔΩΡΕΑΝ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!