ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Γυναίκα αποκαλύπτει τον τρόπο που παραπλανούν με τις φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα… Άλλη βλέπεις και άλλη είναι!

Γυναίκα αποκαλύπτει τον τρόπο που παραπλανούν με τις φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα… Άλλη βλέπεις και άλλη είναι!

Γυναίκα αποκαλύπτει τον τρόπο που παραπλανούν με τις φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα… Άλλη βλέπεις και άλλη είναι!

Συνήθως οι άνθρωποι που ασχολούνται φανατικά με τη γυμναστική το μόνο που προκαλούν στους γύρω τους είναι αυτό το «πώς θα βγάλω έξω τον 1 κοιλιακό που θα διαθέτω;» άγχος και τρόμο.

Υπάρχει περίπτωση άνθρωπος που ασχολείται με το Instagram να είναι μια νορμάλ «γήινη» περίπτωση ανθρώπου με ψεγάδια;

Κι όμως υπάρχουν μπόλγκερ όπως η Anna Victoria, που δεν ντρέπονται να δείξουν τι προηγείται και τι ακολουθεί της καλογυμνασμένης-εικόνας τους. Συγκεκριμένα, η Anna Victoria ανέβασε στο προσωπικό της Instagram 2 φωτογραφίες της, που φαίνεται πως έχουν τραβηχτεί με χρονική απόσταση λίγων λεπτών.

Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.

Γυναίκα αποκαλύπτει τον τρόπο που παραπλανούν με τις φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα… Άλλη βλέπεις και άλλη είναι!

Η Victoria περίγραψε τις 2 φωτογραφίες ως «Εγώ στο 1% της καθημερινότητας μου Vs Εγώ στο 99% της καθημερινότητας μου» εξηγώντας πως «οι καλές ή οι κακές γωνίες του σώματος, δεν καθορίζουν την αξία του ανθρώπου» και συμπληρώνοντας: « όσο μεγαλώνω, έχω στο σώμα μου σημάδια κυτταρίτιδας και όχι μόνο , που δεν φεύγουν. Τα αποδέχομαι. Δείχνουν πως έχω ζήσει μια ολοκληρωμένη ζωή, μια υγιή ζωή και αυτό αποτυπώνεται στο σώμα μου.» Το είχε κάνει και στο παρελθόν, όταν επίσης πόσταρε 2 φωτογραφίες της, λίγο πριν φορέσει το νυφικό της: μία που θα έβλεπες σε οποιοδήποτε Instagram profile μιας fitness guru και μία που δεν την κολάκευε τόσο.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Snapchat: AnnaVictoriaFit (@annavictoria) στις Ιαν 16, 2017, 3:12μμ PST

Η Victoria επίσης, εξήγησε πως η έμπνευση γι`αυτό το διπλό ποστάρισμα φωτογραφιών, προήλθε από ένα μήνυμα που ανέβασε η fitness blogger Molly Galbraith για το ότι πρέπει να αποδεχόμαστε τα ψεγάδια του σώματος μας, γιατί πολύ απλά δεν είναι ψεγάδια:

Γυναίκα αποκαλύπτει τον τρόπο που παραπλανούν με τις φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα… Άλλη βλέπεις και άλλη είναι!«Το αγάπησα, γιατί στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα πως η κοιλιά μας φουσκώνει, αποκτά κυτταρίτιδα και άλλα σημάδια, για τα οποία δεν υπάρχει λόγος να απολουγούμαστε, να ντρεπόμαστε ή να προσπαθούμε να ξεφορτωθούμε! [..] Το σώμα είναι δυνατό, μπορεί να τρέξει, να πιέσει να σηκώσει βάρος και είναι χαρούμενο όχι μόνο όταν δείχνει ωραίο, αλλά και όταν αισθάνεται ωραίο«, έγραψε η Victoria.βάστε περισσότερα…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαγείρεψε με τον Έκτορα Μποτρίνι!

 
ΔΩΡΕΑΝ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!