ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Πως μοιάζει ένας Άστεγος κάτω από τα μακρυά Μαλλιά και τα αξύριστα Μούσια; Η μεταμόρφωση θα σας Σοκάρει!

Πως μοιάζει ένας Άστεγος κάτω από τα μακρυά Μαλλιά και τα αξύριστα Μούσια; Η μεταμόρφωση θα σας Σοκάρει!

Πως μοιάζει ένας Άστεγος κάτω από τα μακρυά Μαλλιά και τα αξύριστα Μούσια; Η μεταμόρφωση θα σας Σοκάρει!

Αν τύχει και περάσετε από τον δρόμο στη Σαρασότα της Φλόριντα και δείτε τον Donald Gould, ίσως και να μην του δώσετε σημασία. Θα σκεφτείτε ότι είναι ένας ακόμα άστεγος άντρας.

Αν όμως κοιτάξετε βαθιά στα μάτια του, θα ανακαλύψετε μερικά πράγματα: είναι ένας πρώην πεζοναύτης, έχει ένα γιο και είναι ένας ταλαντούχος πιανίστας. Ας ακούσουμε την καταπληκτική ιστορία του και ας μάθουμε την διαδικασία της μεταμόρφωσής του..
Η ιστορία Donald ξεκινά όταν εκείνος έλαβε μέρος στην έκθεση τέχνης και πιάνου στη πόλη του. Εκείνη την ημέρα, ο Donald εντυπωσίασε τον κόσμο με τις υπέροχες νότες του στο πιάνο και οι φωτογραφίες αυτού του ατημέλητου άνθρωπου με την εκπληκτική μουσική του, έσπασαν το διαδίκτυο.
Η μεταμόρφωσή του ξεκίνησε με μια νέα ντουλάπα γεμάτη ρούχα, που του παρείχε ένα κατάστημα ενδυμάτων. Στη συνέχεια, ο Donald πήγε για κούρεμα και ξύρισμα μετά από 18 μήνες και είδαμε το όμορφο και καθαρό πρόσωπό του. Συνολικά, ο Donald αγαπούσε τη νέα εμφάνιση του, μόνο που δεν ήταν συνηθισμένος στην όλη διαδικασία.
Το τελικό στάδιο της μεταμόρφωσης ήταν να του δοθεί η ευκαιρία να παίξει πιάνο μπροστά από μεγάλο κοινό. Τα πήγε εκπληκτικά στην συναυλία του και όλοι τον χειροκρότησαν. Ο Donald υποστηρίζει ότι η επιτυχία του στην πρώτη συναυλία του, προέρχεται σίγουρα από τη νέα του εμφάνιση.

«Πριν, με ατημέλητη εμφάνιση, οι άνθρωποι ήταν δύσπιστοι απέναντι μου. Τώρα, νιώθω σαν επαγγελματίας πιανίστας με σάρκα και οστά», ο ίδιος αναφέρει.
Από σήμερα, ο Donald έχει μια εντελώς νέα αίσθηση αυτοσεβασμού και αισθάνεται ότι μπορεί να συνεχίσει το πιάνο ως εργασία πλήρους απασχόλησης. Επιπλέον, αισθάνεται χαρούμενος που θα μπορεί να κυκλοφορεί με τον γιο του χωρίς να ντρέπεται!
Ευχόμαστε στον Donald ό, τι καλύτερο με το γιο του και με την καριέρα του! Ας ελπίσουμε ότι θα έχει μια εντελώς νέα ζωή. Την αξίζει! Δείτε το βίντεο της μεταμόρφωσής του!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares
error: