ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Έχει να Κόψει τα Μαλλιά της πάνω από 20 Χρόνια. Μόλις δείτε πόσα Μέτρα μήκος έχουν και πόσα Κιλά ζυγίζουν θα Πάθετε ΣΟΚ!

Έχει να Κόψει τα Μαλλιά της πάνω από 20 Χρόνια. Μόλις δείτε πόσα Μέτρα μήκος έχουν και πόσα Κιλά ζυγίζουν θα Πάθετε ΣΟΚ!

Έχει να Κόψει τα Μαλλιά της πάνω από 20 Χρόνια. Μόλις δείτε πόσα Μέτρα μήκος έχουν και πόσα Κιλά ζυγίζουν θα Πάθετε ΣΟΚ!

Έχετε δει ποτέ φωτογραφίες, όπου καλλιτέχνες αναπαριστούν χαρακτήρες παραμυθιών ως πραγματικούς ανθρώπους; Λοιπόν, αυτή τη φορά δεν χρειάζεται, επειδή υπάρχει μια πραγματική Ραπουνζέλ που ζει στην Ευρώπη.

Η εικοσιεπτάχρονη Aliia Nasyrova από τη Λετονία έχει μήκος μαλλιών 2,30 μέτρα. Και είναι όλα φυσικά, χωρίς εξτένσιον. Η Aliia ερωτεύτηκε τα μακριά μαλλιά ως παιδί, και ισχυρίζεται ότι εμπνεύστηκε από τις ηρωίδες στα παραμύθια. Με την στήριξη της μητέρας της, κατάφερε να μεγαλώσει τα μαλλιά της πολλά εκατοστά!

Σε αυτό το βίντεο, ένας δημοσιογράφος τη συναντάει με τον σύζυγό της Ιβάν. Μπορείτε να φανταστείτε πως είναι να κοιμάται κανείς με κάποιον που έχει τόσο μακριά μαλλιά; Η Aliia λέει ότι τα μεγαλώνει από τα είκοσι της χρόνια, και έχουν το ίδιο βάρος με τη γάτα – περίπου 2 κιλά!

Χρειάζονται περίπου 20 λεπτά για να λουστεί μια φορά την εβδομάδα, και τα στεγνώνει φυσικά. Με τόσα πολλά μαλλιά μπορεί να χρειαστεί ολόκληρη η μέρα για να στεγνώσουν μόνα τους, χαλώντας όλα τα σχέδιά τους για το υπόλοιπο της μέρας. Ο σύζυγος της Ιβάν είναι εξαιρετικά υποστηρικτικός και δεν τον ενοχλούν, αλλά παραδέχεται ότι πρέπει να προγραμματίσει τις διακοπές και τις δραστηριότητές τους γύρω από τις ανάγκες περιποίησης των μαλλιών της Aliia.

Έχει να Κόψει τα Μαλλιά της πάνω από 20 Χρόνια. Μόλις δείτε πόσα Μέτρα μήκος έχουν και πόσα Κιλά ζυγίζουν θα Πάθετε ΣΟΚ!

Μία από τις συνήθειές της είναι να τα κάνει μια μακρά πλεξούδα, την οποία μερικές φορές την τυλίγει σε ένα μεγάλο κότσο, όταν είναι έξω. Όταν είναι σπίτι, η πλεξούδα «ζωντανεύει». Ο Ιβάν είναι ξεκαρδιστικός, μιλάει στην πλεξούδα με σεβασμό, ρωτώντας αν μπορεί να κάνει πιο πέρα όταν κοιμούνται. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Επισκέπτεται μια φορά το μήνα το κομμωτήριο και οι κομμωτές είναι ενθουσιασμένοι κάθε φορά.

Όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού τραβάει τα βλέμματα και τον θαυμασμό των περαστικών, που δείχνουν σαν να μη πιστεύουν τι βλέπουν.

Στο λογαριασμό της στο Instagram έχει μεγάλη απήχηση, καθώς έχει περίπου 18.000 ακόλουθους. Δέχεται όμως και αρνητικά σχόλια από ορισμένους.

Οι εταιρίες της στέλνουν δωρεάν προϊόντα περιποίησης μαλλιών, βοηθώντας στην φροντίδα τους.

Η χειρότερη εμπειρία της Aliia; Ανέφερε ότι μια φορά κάποιος της κόλλησε τσίχλα στα μαλλιά κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο θέατρο.
Αναγκάστηκε να κόψει μια μεγάλη τούφα για να την αφαιρέσει και ήταν μια επίπονη προσπάθεια!

Πάρτε μια γεύση από μια αληθινή Ραπουνζέλ στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares
error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)