ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Πλησιάζει για να ξυπνήσει το κατοικίδιό της. Όταν είδα τι βρισκόταν κάτω από το χέρι της..έλιωσα

Πλησιάζει για να ξυπνήσει το κατοικίδιό της. Όταν είδα τι βρισκόταν κάτω από το χέρι της..έλιωσα

Πλησιάζει για να ξυπνήσει το κατοικίδιό της. Όταν είδα τι βρισκόταν κάτω από το χέρι της..έλιωσα

Ένα από τα πράγματα που θεωρούσα δεδομένα όταν ήμουν πιο μικρή, ήταν το γεγονός ότι, ήδη από το νηπιαγωγίο, είχαμε μία καθορισμένη ώρα ύπνου.

Θυμάμαι ότι κάθε μέρα την ίδια ώρα,έπρεπε να στρώσουμε κάτω τα στρώματά μας, οι δάσκαλοι θα χαμήλωναν τα φώτα, κι εμείς θα έπρεπε να ξαπλώσουμε ήσυχα, είτε να διαβάσουμε ένα βιβλίο είτε να κάτσουμε ήσυχοι.

Τότε, εγώ περιφρονούσα αυτή την συγκεκριμένη ώρα, γιατί μου έκοβε την καλύτερη ώρα για παιχνίδι. Αλλά τώρα, θα έδινα τα πάντα για να έχω έναν τέτοιο υπνάκο κάθε μέρα.


Όταν έχω την ευκαιρία να κοιμάμαι λίγο αργά ή να πηγαίνω για ύπνο λίγο νωρίς, κοιμάμαι κατευθείαν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα με την Fennec αλεπού που την πέφτει στον ύπνο σε αυτό το βίντεο.

Ακριβώς όπως ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ξύπνησει με το ξυπνητήρι το πρωί, ο Penny η Fennec αλεπού δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο για να διαταραχθεί, όταν βρίσκεται μέσα σε όνειρο.

Αλλά αντί να στενάζει και να γκρινιάζει, όπως είδαμε ότι ένας σκύλος κάνει, όταν έχει ξυπνήσει, αυτή η αξιολάτρευτη αλεπουδίτσα κάνει ένα πολύ γλυκό κλάμα και ένα θορυβώδες χασμουρητό που δεν έχω ξανακούσει.Είναι σαν να την ακούτε σχεδόν να λέει «10 λεπτά ακόμη μαμά».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: