ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Παρενόχλησε σεξουαλικά 10χρονο Κορίτσι μέσα σε Εκκλησία. Δείτε την ποινή-Χάδι που του επέβαλλε το Δικαστήριο και θα Εξοργιστείτε!

Παρενόχλησε σεξουαλικά 10χρονο Κορίτσι μέσα σε Εκκλησία. Δείτε την ποινή-Χάδι που του επέβαλλε το Δικαστήριο και θα Εξοργιστείτε!

Παρενόχλησε σεξουαλικά 10χρονο Κορίτσι μέσα σε Εκκλησία. Δείτε την ποινή-Χάδι που του επέβαλλε το Δικαστήριο και θα Εξοργιστείτε!

Σε έναν 83χρονο από το Τέξας δόθηκε…

πρόστιμο 1.500 δολαρίων επειδή παρενόχλησε σeξουαλικά 10χρονο κορίτσι στην εκκλησία. Ο James “Jimmie” Lee Wright δήλωσε ένοχος στις 20 Δεκεμβρίου σε δύο κατηγορίες για κακοποίηση παιδιού. Δεν θα εκτίσει ποινή στην φυλακή, αλλά καταδικάστηκε σε 10 χρόνια δικαστικής επιτήρησης και 240 ώρες κοινωνικής εργασίας, μαζί με το πρόστιμο.
Επίσης, θα καταγραφεί σαν δράστης σeξουαλικών εγκλημάτων. Η παρενόχληση συνέβη τον Ιανουάριο του 2014. Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, ο πατέρας του κοριτσιού πήγε να το πάρει από την εκκλησία και βρήκε την κόρη του να κάθεται στα πόδια του Wright πίσω από μια μπλοκαρισμένη πόρτα στο δωμάτιο διασκέδασης.
Το κορίτσι κατηγόρησε τον Wright ότι την έπιανε με άσεμνο τρόπο και ότι της έλεγε τρελά πράγματα. Το ίδιο είχε συμβεί τουλάχιστον ακόμα μία φορά. Η σeξουαλική κακοποίηση γίνεται κυρίως από άτομα γνωστά στο παιδί, σύμφωνα με το Future of Children, μια συνεργασία του Πανεπιστημίου Princeton και του Ιδρύματος Brookings.
“Οι κακοποιοί μπορούν να κατηγοριοποιηθούν με βάση τη σχέση τους με το παιδί-θύμα σε 3 κατηγορίες: οικογένεια, γνωστοί ή ξένοι”, σημειώνει ο οργανισμός. “Η σeξουαλική κακοποίηση διαπράττεται κυρίως από άτομα γνωστά στο παιδί, σε αντίθεση με το πρότυπο του παιδεραστή που κυριαρχούσε ως το 1970.

Σε αναδρομικές έρευνες που έγιναν σε ενήλικες, τα θύματα κακοποίησης είπαν σε ποσοστό 10-30% ότι ο δράστης ήταν ξένος και στους υπόλοιπους ήταν είτε μέλος της οικογένειας είτε γνωστός.”
Υπάρχουν περισσότεροι παιδεραστές στην φυλακή από ποτέ. Ο λόγος σύμφωνα με ειδικούς είναι ότι η παιδεραστία είναι το μόνο έγκλημα που επαναλαμβάνεται με την ηλικία και ακόμη επειδή οι ηλικιωμένοι αποτελούν ολοένα και μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!
error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)