ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Δεν την Κάλεσαν στο Πάρτι της Αποφοίτησης επειδή ήταν Φτωχή. Όταν Εμφανίστηκε έκανε τους Πάντες να Πεθάνουν απ΄τη Ζήλια τους!

Δεν την Κάλεσαν στο Πάρτι της Αποφοίτησης επειδή ήταν Φτωχή. Όταν Εμφανίστηκε έκανε τους Πάντες να Πεθάνουν απ΄τη Ζήλια τους!

Δεν την Κάλεσαν στο Πάρτι της Αποφοίτησης επειδή ήταν Φτωχή. Όταν Εμφανίστηκε έκανε τους Πάντες να Πεθάνουν απ΄τη Ζήλια τους!

Το να αποφοιτήσει ένα παιδί από το λύκειο είναι πολύ μεγάλη εμπειρία – ή καλύτερα ένας νεαρός ενήλικος.

Είναι ένα σημείο καμπής και οι περισσότεροι θέλουν να το γιορτάσουν. Αλλά για την 17χρονη Liza από την Ρώσική πόλη  Nizhny Novgorod, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε.
Το καλοκαίρι του 2016 βρήκε την Liza, όπως και όλους τους συμμαθητές της να διαβάζουν πολύ σκληρά για τις τελικές εξετάσεις και να προετοιμάζονται για την αποφοίτηση. Αλλά αντιθέτως με άλλους έφηβους, δεν την ένοιαζε ο εορτασμός, αφού δεν ήταν καν καλεσμένη.

Αυτό γιατί η τελετή της αποφοίτησης θα γινόταν σε ένα πολύ ακριβό εστιατόριο. Θα κόστιζε περίπου 15,000 ρούβλια το άτομα (περίπου 250 ευρώ). Ο μισθός όμως στην πόλη αυτή ήταν μόλις 320 ευρώ. Πολλές οικογένειες δεν μπορούσαν να πληρώσουν τόσα χρήματα για ένα απόγευμα ακόμα και για μία τόσο σημαντική μέρα.
Η Liza έχει 4 μικρότερα αδέρφια τα οποία φροντίζει η μητέρα της όταν ο πατέρας της είναι στη δουλειά. Έπρεπε να κάνουν πολύ οικονομία και έτσι δεν γινόταν να την αφήσουν να πάει στο πάρτι. Δεν μπορούσαν ούτε να της αγοράσουν ένα φόρεμα και αυτό ήταν κάτι πολύ δυσάρεστο για την κόρη τους.

Αλλά μετά η ιστορία της πήρε μία απρόσμενη εξέλιξη. Ο Alexander Demin, τηλεοπτικός συντονιστής και blogger που ήξερε προσωπικά την οικογένεια, έμαθε για την περίπτωση της Liza και θέλησε να βοηθήσει. Στην ιστοσελίδα του έγραψε: “Έτσι μαθαίνουμε στα παιδιά μας να περιφρονούν όσους δεν έχουν αρκετά χρήματα.”
Μοιράστηκε μαζί τους την ιστορία της Liza και ζήτησε από τους αναγνώστες να βοηθήσουν για να την μεταμορφώσουν σε ένα πραγματικό αστέρι.

Η ανάρτηση του Alexander έγινε γρήγορα viral. Κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές και πολλοί συμφώνησαν να την βοηθήσουν. Μέσα σε μερικές εβδομάδες, είχαν μαζέψει πάνω από $1,000 από δωρεές.

Ήταν αρκετά για να πάρει ένα υπέροχο φόρεμα, παπούτσια και να πάει στο κομμωτήριο. Και όχι μόνο αυτό: κάποιοι συγκινήθηκαν τόσο από την ιστορία τους που της προσέφεραν δώρα, συμπεριλαμβανομένου και ενός υπολογιστή. Δεν το πίστευαν! Όταν την είδαν έτσι ντυμένη την μεγάλη νύχτα, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Με όσα χρήματα είχαν περισσέψει από τις δωρεές, ο Alexander αποφάσισε να νοικιάσει ένα σκάφος για την Liza και τους φίλους της έτσι ώστε να τελειώσουν τη νύχτα με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο.

Δείτε το βίντεο από την τελετή αποφοίτησης:

Χάρη σε έναν καλό φίλο και πολλούς γενναιόδωρους ανθρώπους, η Liza κατάφερε να ζήσει την πιο όμορφη μέρα της ζωής της! Μερικές φορές απλά πρέπει να γιορτάζουμε.
Πώς σας φάνηκε η ιστορία της;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)