ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Νόμιζε πως έμενε στο Ξενοδοχείο των Ονείρων της αλλά μόλις ξύπνησε αντίκρισε τον Απόλυτο Εφιάλτη… Θα Αηδιάσετε!

Νόμιζε πως έμενε στο Ξενοδοχείο των Ονείρων της αλλά μόλις ξύπνησε αντίκρισε τον Απόλυτο Εφιάλτη… Θα Αηδιάσετε!

Νόμιζε πως έμενε στο Ξενοδοχείο των Ονείρων της αλλά μόλις ξύπνησε αντίκρισε τον Απόλυτο Εφιάλτη… Θα Αηδιάσετε!

Αφού ξόδεψε πολλά χρήματα σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, το Atlantis Bahamas resort, μία γυναίκα από την Φλόριντα έκανε μήνυση εναντίον του επειδή το κρεβάτι της ήταν γεμάτο με κοριούς. 

Η Cindi Avila, η οποία ζει στο Μαϊάμι της Φλόριντα, πήγε στις Μπαχάμες για διακοπές με τον άντρα της τον περασμένο Ιανουάριο και βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη. Παρόλο που το μέρος ήταν υπέροχο και άξιζε τα χρήματά του, έζησε ένα από τα χειρότερα πιθανά σενάρια.

Όταν ξύπνησε το πρωί, βρήκε το σώμα της καλυμμένο με περισσότερα από 100 τσιμπήματα κοριών. Και τα πράγματα θα γινόντουσαν ακόμη χειρότερα…

Είχε σχεδιάσει να περάσει όμορφα και να ξεκουραστεί με τον άντρα της. Αλλά το όνειρό της μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν είδε τα σημάδια από τα τσιμπήματα σε όλο της το δέρμα.

Δείτε πώς να ελέγχετε το κρεβάτι σας όταν πάτε σε ένα ξενοδοχείο ή μοτέλ…

Επειδή τα σημάδια έμειναν για εβδομάδες, έπρεπε να υπομείνει τον πόνο και την ταλαιπωρία. Ισχυρίστηκε πως ήταν η χειρότερος πόνος που έχει βιώσει ποτέ της. Τώρα, η Avila έχει κάνει μήνυση στο ξενοδοχείο για $15,000 αποζημίωση. Υπάρχει και καταγραμμένο υλικό από το ξενοδοχείο που υποστηρίζει τα λεγόμενά της.

“Μόλις κατάλαβα τι είχε συμβεί είπα να μου στείλουν μία νοσοκόμα. Ήταν μία πολύ ντροπιαστική εμπειρία γιατί χρειάστηκε να γδuθώ για να μου βάλουν μία ειδική αλοιφή σε όλο μου το σώμα.”

Ο δικηγόρος της, Michael Winkleman έβγαλε μία ανακοίνωση που έλεγε: “Το Atlantis μας έκανε πρόταση για διακανονισμό αλλά ήταν προσβλητικός σε σύγκριση με αυτό που πέρασε η Cindi. Αφήνουμε το θέμα στην κρίση των ενόρκων, για να αποφασίσουν εκείνοι τι είναι δίκαιο για την υπόθεσή της.”

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε αν συνέβαινε αυτό σε σας;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!
error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)