ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Μοιάζει με μία συνηθισμένη Εικόνα Σκίουρου. Μόλις όμως κάνει Ζουμ η Κάμερα, θα σας πέσει το Σαγόνι!

Μοιάζει με μία συνηθισμένη Εικόνα Σκίουρου. Μόλις όμως κάνει Ζουμ η Κάμερα, θα σας πέσει το Σαγόνι!

Μοιάζει με μία συνηθισμένη Εικόνα Σκίουρου. Μόλις όμως κάνει Ζουμ η Κάμερα, θα σας πέσει το Σαγόνι!

Ο Paul Smith πέθανε το 2007 σε ηλικία 85 ετών και πιθανόν να μην τον έχετε ακουστά. Τα πρώτα 16 χρόνια της ζωής του τα πέρασε μαθαίνοντας να μιλάει και να περπατάει.

Έζησε την ζωή του στο σπίτι των γονιών του και όταν εκείνοι πέθαναν, μετακόμισε σε οίκο ευγηρίας. Ο λόγος; Είχε σοβαρή εγκεφαλική παράλυση.

Μπορεί να νομίζετε ότι αυτό είναι το τέλος μια στενάχωρης μικρής ιστορίας, αλλά η ζωή του Paul δεν ήταν ούτε στενάχωρη ούτε μικρή. Ήταν πολύ καλός στο σκάκι, πήγαινε τακτικά στην εκκλησία, ήταν φίλαθλος, λάτρης της φύσης και της μουσικής, αλλά το πιο ασυνήθιστο είναι ότι εξελίχθηκε σε τεράστιο καλλιτεχνικό ταλέντο.

Λόγω της πάθησης του, είχε πολύ περιορισμένα μέσα έκφρασης: στην πραγματικότητα, δημιούργησε όλα τα έργα του με μια γραφομηχανή. Το έργο που άφησε πίσω του είναι μια εντυπωσιακή κληρονομία.

Δείτε στο βίντεο περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο και έργα που δημιούργησε όσο ζούσε:

Φανταστείτε την επιθυμία και την ευρηματικότητα που χρειάστηκε για να σκεφτεί την ιδέα και στην συνέχεια να μάθει αυτή την καινοτόμα μορφή τέχνης.
Την επόμενη φορά που θα συναντήσετε ένα εμπόδιο, εμπνευστείτε από την μνήμη και τα επιτεύγματα του Paul, μείνετε θετικοί και συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!
error: