ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Μητέρα άφησε την Κόρη της να πάει μόνη της στην Τουαλέτα Εστιατορίου. Μόλις την άκουσε να Ουρλιάζει, της κόπηκε το Αίμα!

Μητέρα άφησε την Κόρη της να πάει μόνη της στην Τουαλέτα Εστιατορίου. Μόλις την άκουσε να Ουρλιάζει, της κόπηκε το Αίμα!

Μητέρα άφησε την Κόρη της να πάει μόνη της στην Τουαλέτα Εστιατορίου. Μόλις την άκουσε να Ουρλιάζει, της κόπηκε το Αίμα!

 Ένας άντρας κατηγορείται πως έπνιξε ένα 8χρονο κορίτσι με τα χέρια του μέχρι που λιποθύμησε στο μπάνιο ενός εστιατορίου στις 7 Μαΐου.

Η μητέρα του κοριτσιού άκουσε την κραυγή της και έτρεξε προς το μπάνιο για να δει τον Reese Hartstirn, 33, να την κρατάει λιπόθυμη. 

Το εστιατόριο κάλεσε αμέσως την αστυνομία, ενώ πελάτες βοήθησαν την μητέρα να συγκρατήσει τον άντρα μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν.

“Ευτυχώς που η αστυνομία ήρθε αμέσως μόλις την καλέσαμε και που οι πελάτες μας ήταν αρκετά πρόθυμοι να βοηθήσουν όταν παρουσιάστηκε ανάγκη,” είπε σε μία ανακοίνωσή του το κατάστημα.

Αφού η αστυνομία συνέλαβε τον Hartstirn, εκείνος προσπάθησε να επιτεθεί σε έναν από τους αστυνομικούς. Τώρα αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες: από επίθεση, απαγωγή και κακοποίηση ανηλίκου, μέχρι και επίθεση κατά της αρχής. Η δίκη του είναι προγραμματισμένη για τις 16 Μαΐου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος προσπάθησε να πειράξει ένα παιδί σε μπάνιο. Το 2013, ο James Tadros από την Φλόριντα προσπάθησε να σκοτώσει ένα 9χρονο κορίτσι στο μπάνιο ενός καταστήματος. Την τράβηξε μακρυά από την μητέρα της στο μπάνιο όπου την χτύπησε επανειλημμένα.

Είχε ύψος 2 μέτρα και βάρος 115 κιλά και χτύπησε αρκετά το κορίτσι πριν του περάσει μία σακούλα στο κεφάλι. Μετά έβαλε το κεφάλι της στην τουαλέτα.

Η αστυνομία είπε πως το αίμα της ήταν παντού. Οι υπάλληλοι του καταστήματος βοήθησαν να σωθεί το κορίτσι. “Βασικά είναι ήρωες. Έσωσαν το κορίτσι,” είπε ο εκπρόσωπος του καταστήματος. Η εταιρία προσέλαβε σύμβουλους για να βοηθήσουν τους υπάλληλους μετά το περιστατικό.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!
error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)