ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Η Επιστήμη πίσω από την πιο Σημαντική Επαφή: την Οπτική!

Η Επιστήμη πίσω από την πιο Σημαντική Επαφή: την Οπτική!

Η Επιστήμη πίσω από την πιο Σημαντική Επαφή: την Οπτική!

«Όταν διατηρείται επαφή με τα μάτια μεταξύ δύο ανθρώπων, δημιουργείται ένα αόρατο ενεργειακό κύκλωμα μεταξύ των δύο συμμετεχόντων, που διαλύει τα εμπόδια που τους χωρίζουν και έρχονται όλο και πιο κοντά σε μια κοινή αντίληψη της Ένωσης.» – Will Johnson

Μόλις κάποιος διαβάσει το παραπάνω απόσπασμα, σίγουρα μπορεί να θεωρήσει πως πρόκειται για κάποια «μοντέρνα» πνευματική πρακτική. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε όμως ότι αυτή η πρακτική μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε και ενώ οι εμπειρίες που μπορεί να βιώσει κάποιος ίσως διαφέρουν, όλοι ανεξαιρέτως αισθάνονται σίγουρα κάτι.

Και οι δύο άνθρωποι θα πρέπει να καθίσουν άνετα απέναντι ο ένας από τον άλλον. Ανοίξτε τα μάτια σας αφού ησυχάσετε το μυαλό σας και να αρχίστε να ατενίζετε τον/ην σύντροφό σας στα μάτια.

Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να παρατηρήσετε διάφορα χρώματα ή σχήματα να αλλάζουν. Είναι σημαντικό να είστε παρατηρητής και όχι αναλυτής: μην επικεντρώνεστε πολύ σε κάτι μεμονωμένο.

Η γύρω περιοχή είναι πιθανό να αρχίσει να θολώνει, αλλά αυτό βασίζεται στην πρόθεσή σας. Είναι σημαντικό να είστε «ανοιχτοί» για το πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα.

Η Επιστήμη πίσω από την πιο Σημαντική Επαφή: την Οπτική!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kάνε την εγγραφή σου ΔΩΡΕΝ στο Νοιάzομαι και θα βρεις 60 νέα εκπτωτικά κουπόνια για να τα χρησιμοποιήσεις στο Super Market