ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Σοκαριστική η στιγμή που ένας Τεξανός Χτυπάει μέχρι Θανάτου μία Χελώνα με ένα Σφυρί!

Σοκαριστική η στιγμή που ένας Τεξανός Χτυπάει μέχρι Θανάτου μία Χελώνα με ένα Σφυρί!

Σοκαριστική η στιγμή που ένας Τεξανός Χτυπάει μέχρι Θανάτου μία Χελώνα με ένα Σφυρί!

Ένας ψαράς ο οποίος καταγράφηκε στην κάμερα να χτυπάει μια χελώνα μέχρι θανάτου με ένα σφυρί στο Τέξας, έχει κατηγορηθεί με κακούργημα για τη συγκλονιστική αυτή πράξη.

Ο 55χρονος Terry Wayne Washington, ανακαλύφθηκε από μερικούς ανθρώπους που είχαν πάει για τρέξιμο στην λίμνη Lady Lake Bird στο Ώστιν.

Ωστόσο, όταν ο Washington ανακάλυψε ότι η ψαριά κατέληξε να είναι μία μεγάλη χελώνα και όχι ψάρι, πήρε ένα σφυρί και άρχισε να χτυπάει το ζώο, ενώ σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, δεν προσπάθησε ποτέ να την ελευθερώσει. Αντί αυτού, την σφυροκόπησε 10 φορές, σπάζοντας το κέλυφός της, μέχρι να πεθάνει, αναφέρει το KXAN.

Στις 23 Ιουνίου, ο Washington παραδόθηκε στην αστυνομία και παραδέχθηκε το έγκλημά του, αφότου το βίντεο που είχαν τραβήξει οι αθλητές προκάλεσε σάλο στο Facebook όπου και δημοσιεύθηκε.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, ο Washington είπε ότι ήταν φοβισμένος, επειδή η χελώνα προσπάθησε να τον δαγκώσει πολλές φορές. Ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τη χελώνα σε αυτοάμυνα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kάνε την εγγραφή σου ΔΩΡΕΝ στο Νοιάzομαι και θα βρεις 60 νέα εκπτωτικά κουπόνια για να τα χρησιμοποιήσεις στο Super Market