ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Είσαι single; Αυτή είναι η νέα, «μυστική» εφαρμογή που βρίσκει σύντροφο

Είσαι single; Αυτή είναι η νέα, «μυστική» εφαρμογή που βρίσκει σύντροφο

Είσαι single; Αυτή είναι η νέα, «μυστική» εφαρμογή που βρίσκει σύντροφο

Πλανήτης «Τinder». Η εφαρμογή- προξενήτρα που μπορεί να σου βρει ταίρι και έχει θεαματική απήχηση από τους διαδικτυακούς χρήστες τα τελευταία χρόνια.


Η εφαρμογή σε φέρνει κοντά με άτομα στις προδιαγραφές της αρεσκείας σου. Προσπαθεί, με άλλα λόγια, να σου γνωρίσει κάποιον θα σου αρέσει εμφανισιακά, θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και θα είναι εφικτό να τον συναντήσεις, χωρίς να σας χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα (γιατί αν συμβαίνει αυτό, ξέρεις ότι η επαφή δεν πρόκειται να προχωρήσει ποτέ). Με το Tinder το σεξ έγινε πιο εύκολο, λένε οι χρήστες. Τους έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουν «κόσμο». Υπάρχει, όμως, κάτι που ίσως πολλοί από τους χρήστες του Tinder να μην γνωρίζουν: η ενότητά του «Τinder Select». Διαβάστε παρακάτω…
H νέα, «μυστική» εφαρμογή προσπαθεί να γνωρίσει ταίρι σε μια «ειδική» για τα κριτήρια των υπευθύνων της πλατφόρμας, κοινωνική τάξη: αυτούς που βγάζουν πολλά χρήματα λόγω πχ. κάποιας επιχειρηματικής δραστηριότητας, τους διάσημους και τους πολύ όμορφους, πχ. αυτούς που ασχολούνται με το μόντελινγκ.

Το Tinder, λοιπόν, όλους αυτούς τους ξεχωρίζει, τους ομαδοποιεί και τους εντάσσει σε μια κατηγορία σύμφωνα με το Tech Crunch. H εφαρμογή αυτή λειτουργεί τους τελευταίους μήνες, δεν έχει γίνει ευρύτερα γνωστή ούτε στους ίδιους τους χρήστες του Tinder στο σύνολό τους και οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας δεν έχουν δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.
Στο Tinder Select μπορείς να γίνεις μέλος μόνο αν σε προτείνει κάποιος άλλος που είναι ήδη μέλος -εγγυάται, δηλαδή, με κάποιον τρόπο, ότι…ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους λόγω της οικονομικής σου θέσης ή της εξωτερικής σου εμφάνισης-.
Αν το Tinder συμφωνήσει τότε μπαίνεις στο κλαμπ και από εκεί και πέρα ξεκινάς την αναζήτηση συντρόφου που ξέρεις εκ των προτέρων ότι ανήκει στην ελίτ…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares
error: