ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Αν κάνει τα παρακάτω, μάλλον σε απατάει

Αν κάνει τα παρακάτω, μάλλον σε απατάει

Αν κάνει τα παρακάτω, μάλλον σε απατάει

Αν παρατηρήσεις τα παρακάτω σημάδια στην σχέση σου, μάλλον έχουμε κακά νέα για ‘σένα…


Μια φορά κι έναν καιρό, η σχέση σας έμοιαζε παραμυθένια. Έπειτα, αρχίσατε να πέφτετε στην αναπόφευκτη ρουτίνα που πέφτουν όλα τα ζευγάρια. Αυτό, από μόνο του, δεν είναι κακό. Άλλωστε, έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για το πώς μια σχέση μπορεί να παραμείνει δυνατή μπροστά στην… δύναμη της συνήθειας. Αν, όμως, η επικοινωνία έχει αρχίσει να φθίνει, οι συμπεριφορές αλλάζουν και το ένστικτό σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, ήρθε η ώρα να ψάξεις για τα παρακάτω σημάδια.
Επειδή το ένστικτο είναι πολύ πιο ισχυρό απ’ όσο νομίζουμε. Και αν σου έχει δώσει δικαιώματα να πιστεύεις ότι σε απατάει, πρέπει να το ανακαλύψεις.
Τέρμα πλέον τα παλιά
Αν ξαφνικά σταμάτησε να συμμετέχει σε πράγματα που είχαν αρχίσει να αποτελούν παράδοση στην σχέση σας – από το φαγητό μαζί, μέχρι το να βλέπετε παρέα τηλεόραση στο τέλος της ημέρας – και δεν υπάρχει καμία πιθανή εξήγηση, τότε είναι σίγουρα ένα σημάδι ότι η σχέση σας περνάει μια κρίση.
Αυτή εδώ είναι η κοπέλα μου
Μπορεί στο σπίτι να έχετε καταλήξει να ζείτε πλέον σαν συγκάτοικοι, αλλά κάθε φορά που θα βγείτε έξω μαζί, προσπαθεί να δείξει σε όλους πόσο πολύ σε αγαπά, και πόσο κοντά σου βρίσκεται. Ίσως να προσπαθεί υπερβολικά, σαν να θέλει να κρύψει κάτι από τα μάτια του κόσμου.

Η συμπεριφορά του είναι παράξενη
Χτυπούν τηλέφωνα και πάει στο διπλανό δωμάτιο, βγαίνει έξω χωρίς να λέει πού πάει, γυρνάει στο σπίτι αργοπορημένος με κακές δικαιολογίες… Ήρθε η ώρα να κάτσεις κάτω και να τον ρωτήσεις τι συμβαίνει. Χωρίς όρεξη για καυγά, χωρίς να τον κατηγορείς. Πρέπει πρώτα να καταλάβεις. Αλλά, μιλώντας για το κινητό του…
Ερωτευμένος με το κινητό του
Δεν είναι ανάγκη παλιότερα το κινητό του να ήταν πρακτικά και δικό σου, αλλά αν ξαφνικά έγινε μυστικοπαθής και δεν αφήνει ποτέ το κινητό του σε κοινή θέα, μάλλον κάτι έχει να κρύψει.
Αλλαγές στην διάθεση
Αν ο σύντροφός σου ήταν συνήθως ένας ήρεμος, χαλαρός άνθρωπος, και τον τελευταίο καιρό η διάθεσή του αλλάζει πολύ απότομα, αν γίνεται σκληρός ή αγενής, ή αν κλείνεται εντελώς στον εαυτό του… δεν σημαίνει απαραίτητα πως σε απατάει, αλλά σίγουρα κάτι τον βασανίζει. Και πρέπει να του θυμίσεις ότι αν σου ανοιχτεί, θα νιώσει πολύ καλύτερα.
Μπερδεύει τα ψέματά του
Την μια στιγμή, είχε υπερωρίες στην δουλειά. Την άλλη, τον είχε ανάγκη ένας φίλος του, ή η οικογένειά του. Ένα πράγμα στο οποίο μπορείς να υπολογίζεις είναι ότι οι (περισσότεροι) ψεύτες κάποια στιγμή θα μπλεχτούν και οι ίδιοι τόσο πολύ μέσα στα ψέματά τους, που θα χάσουν την μπάλα. Και τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να τους αντιμετωπίσεις.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)