ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Διδάξτε τα παρακάτω στους γιους σας για να συμπεριφέρονται σωστά στα κορίτσια…

Διδάξτε τα παρακάτω στους γιους σας για να συμπεριφέρονται σωστά στα κορίτσια…

Διδάξτε τα παρακάτω στους γιους σας για να συμπεριφέρονται σωστά στα κορίτσια…

Οι γιοι σας είναι οι μελλοντικοί άντρες για αυτό πρέπει να προσέχετε πολύ πως θα μεγαλώσουν και πως θα συμπεριφέρονται στο άλλο φύλο.

Οφείλετε λοιπόν να τους διδάξετε τα παρακάτω…

Πρέπει λοιπόν να γνωρίζει πως πρέπει να σέβεται τα κορίτσια και πως δεν έχει να μιλά άσχημα σε μια γυναίκα. Πάντα να σκέφτεται πριν μιλήσει και τι συναισθήματα θα προκαλέσει με κάτι που θα πει.
Ακόμη και αν διαφωνεί με κάτι, θα πρέπει να συμπεριφέρεται σωστά και με ευγένεια.

Πρέπει να αναγνωρίζει πως το κάθε κορίτσι είναι μοναδικό και έχει τον δικό του χαρακτήρα.Δεν πρέπει να μένει σε στερεότυπα. Πρέπει να καταλαβαίνει την μοναδικότητά της και να αναγνωρίζει τα ταλέντα της και το ταμπεραμέντο της.

Πρέπει πάντα να είναι gentleman και να συμπεριφέρεται με ευγένεια ακόμη και αν δεν του το ζητήσει μια κοπέλα. Πρέπει να είναι δυναμικός και να λέει την γνώμη του αλλά χωρίς να την προσβάλλει και να της μιλήσει άσχημα.

Πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλες τις καταστάσεις και φυσικά για την απόρριψη. Το ότι μια κοπέλα τον απέρριψε δεν σημαίνει ότι πρέπει να της συμπεριφερθεί άσχημα ούτε να νιώσει  οργή απέναντί της. Μπορεί απλά να προχωρήσει παρακάτω.

Τέλος πρέπει να γνωρίζει πως σε καμία περίπτωση δεν κοροϊδεύουμε ένα κορίτσι για θέματα ρομαντισμού. Δεν ρωτάμε κοροϊδευτικά «ποιο είναι ο «αγαπημένος» σου και άλλα τέτοια.  Οι κοπέλες προσβάλλονται και το επόμενο είναι να τους αγνοήσουν.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: