ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Δημοσίευσε ΑΥΤΗ τη Φωτογραφία με την Κοιλιά της, λίγες μέρες μετά την Γέννα. Ο Λόγος που το έκανε; Θα σας Συγκινήσει!

Δημοσίευσε ΑΥΤΗ τη Φωτογραφία με την Κοιλιά της, λίγες μέρες μετά την Γέννα. Ο Λόγος που το έκανε; Θα σας Συγκινήσει!

Δημοσίευσε ΑΥΤΗ τη Φωτογραφία με την Κοιλιά της, λίγες μέρες μετά την Γέννα. Ο Λόγος που το έκανε; Θα σας Συγκινήσει!

Παρόλο που οι περισσότερες από μας περιμένουν τις αλλαγές στο σώμα τους κατά τη διάρκεια και μετά από μία εγκυμοσύνη, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε και προετοιμασμένες να τις αντιμετωπίσουμε.

Σε μία ειλικρινής ανάρτηση στο Instagram, μία μητέρα 2 παιδιών, η Alexandra Kilmurray, ανοίχτηκε και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να προσαρμοστεί στο καινούργιο της σώμα και πώς κατάφερε να το αγαπήσει ξανά. Την Παρασκευή, η Kilmurray  ανέβασε μία φωτογραφία με την κοιλιά της και τα σημάδια που απόκτησε μετά την εγκυμοσύνη της.

Well, I know a lot of you guys are probably thinking “why would she post this picture”, but, it took me 18 months to get here, 18 months to not cry when I look in the mirror, 18 months to finally feel beautiful in my own skin again! No one warns you about the dark sides of motherhood and pregnancy.. no one gives you a heads up on how much you change physically and mentally after you become a mother. It’s been a long and hard postpartum ride for me.. 18 months after my first son and 5 months after my second son I feel like I can finally see the light ✨ and it genuinely feels amazing💖 cheers to you mamas who are battling postpartum depression and still getting up everyday for your children! Cheers to you mamas who still cry about the marks on your skin from birthing your perfect babies! Cheer to motherhood, cheers to knowing that this too shall pass! And things will get better💗 © 2017 by Alexandra Kilmurray All rights reserved #motherhood #breastmilk #breastfeeding #normalizebreastfeeding #mommyandme #tigerstripes #postpartum #postpartumdepression #babies #mombod #proud #inlove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Kilmurray (@alexandrabrea_) στις

Ξέρει πως είναι μία ωμή, ειλικρινής φωτογραφία και είπε πως της πήρε 18 μήνες μήνες για να μην κλαίει όταν κοιτάει τον καθρέφτη και να νιώθει καλά με το σώμα της.

“Κανείς δεν σε προειδοποιεί για την μαύρη πλευρά της μητρότητας και της εγκυμοσύνης. Κανείς δεν σου λέει πόσο θα αλλάξει το σώμα και η ψυχολογία σου αφού γίνεις μητέρα.”

Είπε πως της πήρε αρκετό καιρό για να συμφιλιωθεί με τις ραγάδες της. Τώρα, θέλει να μοιραστεί την εμπειρία της με άλλες μαμάδες που μπορεί να νιώθουν σαν και αυτήν.

“Στην υγεία των μαμάδων που παλεύουν με την επιλόχειο κατάθλιψη. Στην υγεία των μαμάδων που ακόμα κλαίνε για τις ραγάδες στο δέρμα τους. Στην υγεία της μητρότητας. Τα πράγματα πάντα γίνονται καλύτερα!”

“Μακάρι να ήξερα πως η μητρότητα δεν είναι μόνο η αγάπη που νιώθεις προς το μωρό σου. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα που βιώνεις σαν μητέρα. Στην αρχή ένιωθα ενοχές επειδή ένιωθα και άλλα πράγματα εκτός από αγάπη. Μακάρι να ήξερα πως δεν είναι κακό να νιώθεις και αυτά τα συναισθήματα.”

Η ανάρτησή της είναι μία ειλικρινής ματιά προς όλα αυτά τα πολύπλοκα συναισθήματα που έρχονται μαζί με μία εγκυμοσύνη και η δυνατότητά της να εκθέτει τον εαυτό της είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Εξάλλου, οι ραγάδες είναι κομμάτι της ζωής και δεν θα έπρεπε να ντρεπόμαστε γι’αυτές. Εσείς τι πιστεύετε;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: