ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Όταν πήγε στο Νοσοκομείο, οι Γιατροί της έδιναν μόνο 12 ώρες Ζωής. Τότε η Καλύτερή της Φίλη αποφάσισε να κάνει ΚΑΤΙ Μοναδικό!

Όταν πήγε στο Νοσοκομείο, οι Γιατροί της έδιναν μόνο 12 ώρες Ζωής. Τότε η Καλύτερή της Φίλη αποφάσισε να κάνει ΚΑΤΙ Μοναδικό!

Όταν πήγε στο Νοσοκομείο, οι Γιατροί της έδιναν μόνο 12 ώρες Ζωής. Τότε η Καλύτερή της Φίλη αποφάσισε να κάνει ΚΑΤΙ Μοναδικό!

H 22χρονη Αυστραλέζα Kia Lettice πάλευε με τον καρκίνο του στομάχου και πρόσφατα πήρε κάποια άσχημα νέα.

Στο νοσοκομείο Prince of Wales στο Σίδνεϊ την ενημέρωσαν ότι παρά την χημειοθεραπεία, ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί και μπορεί να της έμεναν μόλις ώρες ζωής.
Μία από τις καλύτερες της φίλες, η Mahalia Murphy, αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να κάνει τις τελευταίες στιγμές της φίλης της όσο πιο υπέροχες γινόταν.

Έκανε την παρακάτω τρελή δημοσίευση:

“ΕΠΕΙΓΟΝ!! Μπορεί κανείς να βοηθήσει να φτιάξω την διάθεση της φίλης μου; Αυτή την στιγμή είναι στο νοσοκομείο Prince of Wales και της απομένουν 4 ώρες ζωής επειδή παλεύει με τον καρκίνο. Θέλει να έρθουν να την δουν ο Greg Inglis ή ο Beau Ryan. Αν το κοινοποιήσετε όλοι ή αν επικοινωνήσετε γι’αυτό μαζί μου, θα το εκτιμούσα πολύ.”
Η Kia είναι μεγάλη φαν του ράγκμπι: ο Greg Inglis και ο Beau Ryan είναι και οι δύο Αυστραλοί παίκτες του ράγκμπι, αν και ο Ryan πρόσφατα έγινε παρουσιαστής αθλητικών ειδήσεων.
Η έκκληση της Mahalia έπιασε. Χιλιάδες άνθρωποι την είδαν και την κοινοποίησαν. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έλαβε ένα μήνυμα που την άφησε έκπληκτη: ο Beau Ryan της έγραφε ότι ήταν στον δρόμο για το νοσοκομείο. Θα ήταν εκεί σε δύο ώρες.

Όταν η Mahalia της είπε τι θα συνέβαινε, η Kia την κοίταξε με ορθάνοιχτα μάτια και χαμογέλασε για πρώτη φορά μετά την πρόσφατη διάγνωση της. Η ξαδέρφη της εξηγεί: “Πάντα έβλεπε στην τηλεόραση την εκπομπή Footy και έλεγε ότι θα τον παντρευτεί.”
Μπορεί να της έμενε μόνο λίγος χρόνος, αλλά εκείνη την στιγμή πετούσε στα σύννεφα.

Η φωτογραφία που ανέβασαν αργότερα στο Facebook πήρε 10.000 likes μέσα σε μερικές ώρες και συγκέντρωσε πολλά υποστηρικτικά σχόλια. Αλλά η ιστορία δεν σταματά εδώ.

Η Kia τα κατάφερε εκείνες τις ώρες και ήταν ακόμα ζωντανή μια μέρα αργότερα. Μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά εκείνη και οι αγαπημένοι της απολαμβάνουν κάθε λεπτό που περνάνε μαζί. Είναι απίθανο πόση ώθηση μπορεί να δώσει σε κάποιον λίγη υποστήριξη και πόσο μακριά μπορεί να φτάσει.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: