ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Δεν θα Πιστεύετε το τι έβγαλαν οι γιατροί από αυτόν τον άνθρωπο! Έπαθαν σoκ με αυτό που αντίκρισαν

Δεν θα Πιστεύετε το τι έβγαλαν οι γιατροί από αυτόν τον άνθρωπο! Έπαθαν σoκ με αυτό που αντίκρισαν

Δεν θα Πιστεύετε το τι έβγαλαν οι γιατροί από αυτόν τον άνθρωπο! Έπαθαν σoκ με αυτό που αντίκρισαν

Όταν ο Roger Logan άρχισε να παρατηρεί έναν περίεργο όγκο χαμηλά στην περιοχή του στομάχου του πριν από περίπου 15 χρόνια, πήγε στον γιατρό του, στο Γκάλφπορτ του Μισισιπή.

Ο γιατρός του έριξε μια ματιά, απεφάνθη ότι ήταν «απλά λίπος» και έστειλε τον Logan σπίτι του, σύμφωνα με την εφημερίδα Bakersfield Californian.

Αλλά δεν ήταν απλός λίπος. Ήταν ένας καλοήθης όγκος, ο οποίος μεγάλωνε. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, ο όγκος συνέχιζε να φουσκώνει, μέχρι που έγινε τόσο μεγάλος που ο Logan ουσιαστικά περιορίστηκε σε έναν καναπέ. Η κατάσταση έφτασε σε τέτοιο σημείο, που ο Logan δεν μπορούσε να διαχειριστεί πλέον ούτε το κατάστημα με αντίκες που διέθετε ούτε τη φάρμα της οικογένειας. Ο Logan αποφάσισε τότε να ζητήσει τη συμβουλή ενός ειδικού στην Ινδιανάπολη, o οποίος του είπε πως λογικά θα χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση, για να αφαιρέσει τον όγκο, αλλά πως μια τέτοια διαδικασία ήταν επικίνδυνη, μιας και υπήρχε σοβαρότατη πιθανότητα -της τάξης του 50%- να πεθάνει.

Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια επέμβασης πριν από έναν χρόνο, ο Logan απογοητεύτηκε τόσο πολύ, που σταμάτησε να τρώει και να πίνει, κάτι που τον οδήγησε στο νοσοκομείο με αφυδάτωση και ηπατική ανεπάρκεια. Τότε ήταν που ανέλαβε δράση η γυναίκα του Kitty, η οποία άρχισε να ψάχνει γιατρούς που θα μπορούσαν να αφαιρέσουν τον όγκο του άνδρα της. «Συνέχισε να προσπαθεί και δεν με άφησε να τα παρατήσω», είπε ο Logan στην Californian.

Εν τέλει, η Kitty βρήκε έναν γιατρό στην Καλιφόρνια -τον Δρ Vipul Dev- ο οποίος είχε ολοκληρώσει παρόμοιες επεμβάσεις στο παρελθόν και συμφώνησε να εγχειρήσει τον Logan. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν πλέον οι Logans, ήταν το να αποφασίσουν πώς θα μετέφεραν τον Roger από το σπίτι του στο νοσοκομείο Bakersfield Memorial, μια απόσταση 3.200 χιλιομέτρων. Αν και βρέθηκε ένας μέλος της ενορίας τους που τους προσέφερε ένα μικρό ιδιωτικό αεροπλάνο, ο Logan τελικά προτίμησε να ταξιδέψει με βανάκι, στο οποίο τοποθετήθηκαν μια πολυθρόνα για να κάθεται και ένα σκαμπό για τα πόδια του.

Ο Logan κατάφερε τελικά να υποβληθεί στην επέμβαση και ο Dev αφαίρεσε επιτυχώς τον όγκο βάρους 59 κιλών που είχε τόσο ταλαιπωρήσει τον Logan για πάνω από μια δεκαετία.

Ο Dev δήλωσε πως ο όγκος ξεκίνησε αρχικά μάλλον ως μια είσφρυση τρίχας, που με τον καιρό μολύνθηκε και καθώς μεγάλωνε, δημιούργησε το δικό του κυκλοφορικό σύστημα. Έγινε τόσο μεγάλος που σερνόταν ανάμεσα στα πόδια του Logan, κάτι που δεν του επέτρεπε να περπατά.

«Για να το εξηγήσω καλύτερα, ήταν σαν να έχεις περασμένα στον λαιμό σου τρία σακιά τσιμέντο και να τα κουβαλάς μαζί σου όλη μέρα», είπε ο Logan στο τηλεοπτικό δίκτυο KBAK.

Ο Logan θα αναρρώσει για δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο, προτού επιστρέψει στο σπίτι του, όπου θα μπορέσει επιτέλους να περπατήσει, να ψαρέψει και να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του και πάλι. Όσο για τον καναπέ, ο Logan σκοπεύει να τον ξεφορτωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!
error: