ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα πουλάνε για Καραμέλες, αλλά είναι ένα Θανάσιμο Ναρκωτικό!

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα πουλάνε για Καραμέλες, αλλά είναι ένα Θανάσιμο Ναρκωτικό!

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα πουλάνε για Καραμέλες, αλλά είναι ένα Θανάσιμο Ναρκωτικό!

Άμα δείτε χάπια όπως αυτά που μοιάζουν με καραμέλες, στη τσάντα του παιδιού σας, να είστε πολύ προσεκτικοί – όχι μόνο δεν είναι καραμέλες, αλλά μπορούν να είναι πολύ επικίνδυνα για τα παιδιά σας.

If your kids get these for Halloween candy, they ARE NOT CANDY!!!They are the new shapes of «Ecstasy» and can kill kids…

Posted by Jackson, MS Metro Police Department on Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Η αστυνομία στο Jacksonville του Mississippi προειδοποιεί τους γονείς ότι τέτοιου είδους χρωματιστές καραμέλες με σχήματα όπως τον superman, facebook και ντόμινο, είναι στην ουσία ναρκωτικά.

«Άμα τα παιδιά σας πάρουν τέτοιες καραμέλες, τότε να ξέρετε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ!!», τονίζει το αστυνομικό τμήμα. «Είναι τα νέα σχήματα από “Ecstasy” και μπορεί να σκοτώσει μικρά παιδιά από υπερβολική δόση. Για αυτό να ελέγχετε τις καραμέλες του παιδιού σας και όταν δεν είστε σίγουροι για κάτι, απλά πετάξτε το.

Το αστυνομικό τμήμα προειδοποιεί ότι αυτό το φαινόμενο δεν είναι τοπικό και ότι θα πρέπει οι γονείς όλου του κόσμου να προσέχουν το τι καραμέλες μαζεύουν τα παιδιά τους εκείνη τη μέρα.

Το καλό είναι ότι προς το παρόν στην Ελλάδα δεν έχουν υπάρξει τέτοια περιστατικά, παρόλα αυτά καλό θα ήταν να είστε ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για να προλάβετε καταστάσεις.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: