ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Βρήκε το Παιδί της Πνιγμένο, πάνω στο Κρεβάτι του. Όταν της είπαν οι Γιατροί από ΤΙ έγινε, ξέσπασε σε Λυγμούς

Βρήκε το Παιδί της Πνιγμένο, πάνω στο Κρεβάτι του. Όταν της είπαν οι Γιατροί από ΤΙ έγινε, ξέσπασε σε Λυγμούς

0

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως κάποιο παιδί θα περπατούσε, θα μιλούσε και τα πνευμόνια του θα ήταν γεμάτα νερό…

Η Cassandra Jackson έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν ο 10χρονος γιος της πέθανε από πνιγμό στο ίδιο του το κρεβάτι, αρκετά αφού είχε βγει από την πισίνα.
Σύμφωνα με την Jackson, ο γιος της φερόταν συνηθισμένα αφού είχε τελειώσει το κολύμπι, τον Ιούνιο του 2008. Πήγαν μαζί σπίτι μετά την πισίνα και τον έβαλε για μπάνιο.

Θυμάται τον γιο της να αναφέρει πως νιώθει κουρασμένος αλλά δεν παρατήρησε τίποτα άλλο που να προμήνυε τι θα γινόταν στη συνέχεια. Αφού είχε πέσει για ύπνο, εκείνη πήγε να τον κοιτάξει τον είδε ακίνητο με ένα σπογγώδες υλικό να καλύπτει το στόμα του.

Τον πήγαν αμέσως σε ένα κοντινό νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του λόγω ασφυξίας που προκλήθηκε από πνιγμό. Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Δεν είχε ακούσει ποτέ ξανά παρόμοια κατάσταση.

Βέβαια από ότι φαίνεται, περίπου το 10-15% των πνιγμών παγκοσμίως είναι “ξηροί”.

Σύμφωνα με ειδικούς, όταν συμβαίνει ο ξηρός πνιγμός, το νερό δεν φτάνει στα πνευμόνια, αλλά στις φωνητικές χορδές και προκαλεί σπασμούς. Αυτό κλείνει τους αεραγωγούς και δυσκολεύει την αναπνοή.

Σημάδια τέτοιας κατάστασης είναι έντονος βήχας, πόνος στο στήθος, υπερβολική κούραση, δυσκολία στην αναπνοή και αλλαγές στην συμπεριφορά.

Εάν παρατηρήσετε τέτοια συμπτώματα, είναι πολύ σημαντικό να δώσετε προσοχή στο παιδί σας και να ενεργήσετε γρήγορα αν τα συμπτώματα χειροτερέψουν. Ίσως χρειαστεί να παρακάμψετε τον παιδίατρο.

Πολλοί γονείς δεν γνωρίζουν καν για τον ξηρό πνιγμό και οι περισσότεροι δεν θα αναγνώριζαν τα σημάδια του ακόμα και αν τα έβλεπαν. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ και μπορεί να σωθούν αθώες ζωές.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

ΓΙΝΕ ΦΥΤΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απάντησε σωστά στην ερώτηση των Coffee Island και φεύγεις... Βραζιλία !!!

<----- ξεκίνα