Ακόμα κι αν καταναλώνετε ta περισσότερα από τα super market, χωρίς οποιεσδήποτε ανησυχίες για την υγεία, μερικά τρόφιμα που μπορείτε ενδεχομένως na έχετε στην κουζίνα σας μπορεί να είναι αρκετά δηλητηριώδη.
1. Ραβέντι
Το Ραβέντι περιέχει οξαλικό οξύ που μπορεί να είναι ο λόγος για τη δημιουργία πετρών στα νεφρά. Αρκούν περίπου 5 κιλά αυτού του φυτού για να είναι θανατηφόρα, ακόμη και πολύ μικρότερες ποσότητες μπορεί να είναι η αιτία για σοβαρά προβλήματα.
2. μοσχοκάρυδο
Το Μοσχοκάρυδο είναι, στην πραγματικότητα, ένα παραισθησιογόνο και η πρόσληψη 5,5 γραμμαρίων μπορεί να είναι ο λόγος για κράμπες, ενώ 8 γρ. μπορεί να προκαλέσουν μια κρίση. Η κατανάλωση ενός μοσχοκάρυδου, μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε ψύχωση.
3. ΠΑΤΑΤΕΣ
Πόσες φορές έχετε αγοράσει πατάτες με πράσινο δέρμα; Τα Glycoalkaloids, που περιέχουν,θα μπορούσαν να είναι η αιτία για τη διάρροια ή ακόμα και κώμα και θάνατο.Ανακαλύπτονται στα φύτρα πατάτας και το πράσινο δέρμα της πατάτας.
4. ΑΜΥΓΔΑΛΑ
Υπάρχουν δύο είδη αμυγδάλων, τα πικρά και τα γλυκά. Αυτοί με την πικρή γεύση έχουν υψηλότερες ποσότητες υδροκυανίου. Η κατανάλωση 7 έως 10 από αυτά τα αμύγδαλα μπορεί να είναι ο λόγος για σοβαρά προβλήματα σε ενήλικες και στην πραγματικότητα, μπορεί να αποβεί μοιραία για τα παιδιά.
5. ΤΟΝΟΣ
Ο τόνος είναι επικίνδυνος επειδή δεν έχει την ικανότητα να απορροφά τον υδράργυρο στη σάρκα του, και όταν ο υδράργυρος καταναλώνεται μέσω των τροφίμων, και είτε θα αφαιρεθεί μέσω των νεφρών μας, ή θα πάει στον εγκέφαλο μας, όπου μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες.