ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΙΣΤΟΡΙΕΣ / Έφτιαξε λίστα με κανόνες που θα πρέπει να τηρεί η κόρη της αλλιώς θα την διώξει από το σπίτι. Δείτε την και θα σοκαριστείτε!

Έφτιαξε λίστα με κανόνες που θα πρέπει να τηρεί η κόρη της αλλιώς θα την διώξει από το σπίτι. Δείτε την και θα σοκαριστείτε!

Έφτιαξε λίστα με κανόνες που θα πρέπει να τηρεί η κόρη της αλλιώς θα την διώξει από το σπίτι. Δείτε την και θα σοκαριστείτε!

Οι γονείς σας ήταν πολύ αυστηροί ενώ μεγαλώνατε; Συνήθως είτε θα είναι πολύ χαλαροί, είτε πολύ αυστηροί.

Οι αυστηροί γονείς μπορεί να μεγαλώσουν παιδιά που θα ακολουθούν κανόνες, αλλά είναι πολύ πιθανόν να τους μισούν.
Από την άλλη πλευρά, οι επιεικείς γονείς μπορεί να έχουν καλή σχέση με τα παιδιά τους αλλά πιθανώς να τα κακομάθουν. Μία μητέρα από την Αυστραλία ανέβασε τους “κανόνες του σπιτιού της” στο διαδίκτυο. Επειδή η κόρη της είναι τώρα 18, η μητέρα από το Maroochydore περιμένει πολλά από εκείνη.
Αλλά μήπως είναι αυτή η λίστα υπερβολικά αυστηρή; Πολλοί στο διαδίκτυο έτσι πιστεύουν.
Δείτε τι περιμένει από την κόρη της:
Έφτιαξε λίστα με κανόνες που θα πρέπει να τηρεί η κόρη της αλλιώς θα την διώξει από το σπίτι. Δείτε την και θα σοκαριστείτε!
“ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

Αυτό θα παρακολουθείται και εάν τα ακόλουθα δεν γίνονται τότε θα πρέπει να βρεις άλλο μέρος για να ζήσεις… (ΥΓ: Όχι, δεν σε διώχνουμε από το σπίτι, αυτό θα είναι η δική σου επιλογή εάν δεν ακολουθήσεις αυτούς τους απλούς κανόνες.)

  • Τις μέρες που δεν δουλεύεις, θα σηκώνεσαι από το κρεβάτι στις 10… θα ετοιμάζεσαι, θα τρως, θα ντύνεσαι και θα κάνεις κάτι… (πήγαινε για μια βόλτα, βρες ένα χόμπι) ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ.
  • Τις νύχτες, όταν εγώ και ο πατέρας σου θα δουλεύουμε την επόμενη μέρα (Κυριακή-Πέμπτη) θα είσαι σπίτι από τις 10.30 το βράδυ.
  • Εάν επιλέξεις να βγεις το σαββατοκύριακο και να γυρίσεις μετά τα μεσάνυχτα, τότε να βρεις κάπου αλλού να μείνεις (δεν είναι δίκαιο να μας ξυπνάς ότι ώρα γυρνάς σπίτι)
  • Θα είσαι σπίτι μέχρι τις 6.30 τα απογεύματα από Δευτέρα – Πέμπτη (όταν δεν δουλεύεις) για να βοηθάς στο βραδινό και να τρως με την οικογένειά σου. Μετά θα πλένεις τα πιάτα και θα βγάζεις τα σκουπίδια. Ύστερα, θα μπορείς να βγαίνεις μέχρι τις 10.30 αν το θες.

Επειδή οι κανόνες αυτοί ανέβηκαν στο διαδίκτυο, πολλοί μίλησαν με άσχημα λόγια για την μητέρα και την προσπάθειά της να πειθαρχήσει το παιδί της.
“Είμαι ένα 18χρονο κορίτσι και θα μισούσα πραγματικά τους γονείς μου αν μου μιλούσαν έτσι.”
Η μητέρα αυτή υπερασπίστηκε τους κανόνες της λέγοντας πως προέκυψαν μετά από πολλές προσπάθειες που απέτυχαν.
“Λατρεύουμε την κόρη μας. Από τότε όμως που πήρε αμάξι, γίνεται συνεχώς χειρότερη,” είπε η μητέρα της. “Θέλουμε η κόρη μας να έχει κοινωνική ζωή αλλά θα πρέπει να σέβεται και τους ανθρώπους με τους οποίους ζει.”
Εσείς τι πιστεύετε για τους κανόνες που έβαλε στην κόρη της; Εσείς κάνετε κάτι παρόμοιο για το παιδί σας;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: