ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Άγνωστη προσβάλει άρρωστο παιδάκι και το αποκαλεί Αηδιαστικό. Η Απάντηση της Μητέρας του; Την έβαλε στη Θέση της!

Άγνωστη προσβάλει άρρωστο παιδάκι και το αποκαλεί Αηδιαστικό. Η Απάντηση της Μητέρας του; Την έβαλε στη Θέση της!

Άγνωστη προσβάλει άρρωστο παιδάκι και το αποκαλεί Αηδιαστικό. Η Απάντηση της Μητέρας του; Την έβαλε στη Θέση της!

Μπορεί ο κόσμος να προχωράει, όμως η άγνοια υπάρχει παντού. Όταν οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ή δεν καταλαβαίνουν κάτι, το φοβούνται και το περιφρονούν.


Πρόσφατα, μια νέα μαμά με το όνομα Dallas Fowler, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με μια άγνωστη σε ένα ταμείο.
Η Fowler, συνειδητοποίησε ότι ο 2χρονος γιος της Jameus, ήθελε μια μικρή αγκαλιά. Έτσι, τον πήρε και του έδωσε μια γρήγορη αγκαλιά. Κατά τη διάρκεια της αγκαλιάς, το πουκάμισο του αγοριού σηκώθηκε αποκαλύπτοντας την τσάντα κολοστομίας του.
Μια πελάτισσα που βρίσκονταν από πίσω της, βρήκε αυτή την εικόνα αηδιαστική και έκανε επίπληξη στη μητέρα. Εκείνη, του είπε ότι ο γιός της χρειάζεται τις τσάντα κολοστομίας γιατί έχει πρόβλημα με το παχύ έντερό του. Εκείνη, πρόσβαλε την μητέρα με αποτέλεσμα να μετακινηθεί σε κάποιο άλλο ταμείο.
Το αγόρι, πάσχει από μια ασθένεια που λέγεται Hirschsprung. Έχει υποβληθεί σε πάνω από 20 χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ έχει πολλές ακόμη προγραμματισμένες για το μέλλον.
Η Fowler, αποφάσισε να μοιραστεί αυτή την εμπειρία της στο Facebook.
Έγραψε: «Απόψε, ήμασταν σε ένα κατάστημα και στεκόμασταν στην ουρά για το ταμείο. Ο γιός μου, μου ζήτησε να τον πάρω αγκαλιά . Το πουκάμισό του σηκώθηκε κατά λάθος, με αποτέλεσμα να φανούν οι δυο τσάντες κολοστομίας του.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα που στεκόταν πίσω μου, είπε στιγκλίζοντας:
«Μα καλά, πως αφήσατε κάποιον να του κάνει κάτι τέτοιο;»
Γύρισα πίσω άφωνη και μόλις κοίταξε της είπα:
«Το χρειάζεται για το παχύ του έντερο».
«Λυπάμαι, αλλά απλά πιστεύω ότι είναι πολύ αηδιαστικό, μπορείτε σας παρακαλώ να κατεβάσετε το πουκάμισό του;»
Αυτή η γυναίκα ήταν ανίδεη, οπότε το μόνο που της είπα ήταν ένα «καληνύχτα» και άλλαξα ταμείο.»
Αυτή η γυναίκα, δεν ήξερε ότι ο μικρός χρειάζεται αυτό το πράγμα για να ζήσει. Δεν ήξερε τι έχει τραβήξει και πόσο επώδυνο είναι όλο αυτό, ούτε ότι αυτές οι τσάντες είναι η ζωή του. Κάθε μέρα, ένας καθετήρας τοποθετείται για να «τροφοδοτήσει» τα κόπρανα δύο φορές την ημέρα, με την ελπίδα ότι το παχύ του έντερο θα μεγαλώσει.
«Παρακαλώ, να είστε ευγενικοί και να προσέχετε τι λέτε όταν δεν γνωρίζετε την κατάσταση. Ο καθένας δίνει τη δική του μάχη!»

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares
error: