ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Στα 29 του Χρόνια, οι Γιατροί του είπαν ότι θα Πέθαινε. Το Χειρότερο όμως ήταν ότι και ο Μικρός του Γιος θα…

Στα 29 του Χρόνια, οι Γιατροί του είπαν ότι θα Πέθαινε. Το Χειρότερο όμως ήταν ότι και ο Μικρός του Γιος θα…

Στα 29 του Χρόνια, οι Γιατροί του είπαν ότι θα Πέθαινε. Το Χειρότερο όμως ήταν ότι και ο Μικρός του Γιος θα…

Ο Ryan και η Ashley Wagner από το Illinois είναι μαζί από το σχολείο.

Το καλοκαίρι του 2013, έκαναν το γάμος τους και λίγο αργότερα ήρθαν και τα ευχάριστα νέα πως η Ashley είναι έγκυος στο πρώτο τους  παιδί. Το μέλλον δεν θα μπορούσε να φαίνεται καλύτερο.
Η ιστορία του ζευγαριού όμως πήρε γρήγορα μία τραγική τροπή όταν ο Ryan ξεκίνησε να έχει σοβαρά προβλήματα με το πεπτικό του σύστημα. Αρχικά νόμιζες πως είχε κολλήσει ίωση αλλά όταν τα συμπτώματα δεν σταματούσαν, αποφάσισε να επισκεφτεί έναν γιατρό.

Τότε, ήρθε η τραγική διάγνωση: ο Ryan είχε πάθει καρκίνο στο έντερο. Ο μέλλοντας πατέρας ήταν μόλις 29 ετών.
Η γυναίκα του θυμάται: “Ήταν ένα πολύ σοβαρό χτύπημα. Ήταν πολύ δύσκολο να χωνέψει και ελπίζαμε πως θα βρεθεί θεραπεία. Είναι άδικο αυτό που του συνέβη. Ήταν νεαρός, υγιής και γυμναζόταν κάθε μέρα.»

Το ζευγάρι ξεκίνησε να κάνει ότι μπορεί για να νικήσει τον καρκίνο. Ενώ ο Ryan έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, η εγκυμοσύνη της Ashley συνεχιζόταν κανονικά και το ζευγάρι προσπαθούσε να σκέφτεται την άφιξη του πρώτου τους παιδιού. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος γεμάτη άγχος και πίεση.
Τότε όμως, οι ελπίδες του κατέρρευσαν: η μορφή καρκίνου που είχε δεν γινόταν να θεραπευτεί. Ήταν σε τόσο προχωρημένο στάδιο που δεν υπήρχαν ελπίδες να θεραπευτεί με χημειοθεραπεία ή ραδιοθεραπεία.

Τον Αύγουστο του 2014, η Ashley γέννησε τον γιο τους, Miles. Ήταν σαν μία ακτίνα φωτός που έφερνε φως στις ζωές τους σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Η γέννησή του έδωσε στον Ryan δύναμη και ελπίδα. Ήθελαν απλά να ζήσουν μαζί για όσο γινόταν. Τότε όμως, ήρθε το επόμενο τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Ένα μήνα μετά την γέννησή του, ο Miles αρρώστησε. Δεν μπορούσε να κρατήσει την τροφή στο στομάχι του και συνεχώς έκανε εμετό. Αρχικά, οι γιατροί υπέθεσαν πως έπασχε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και του έδωσαν κάποια φάρμακα. Όταν όμως αυτά δεν βοήθησαν, ήξεραν πως το πρόβλημά του ήταν πιο σοβαρό.
Στην ηλικία των 2 μηνών, ο Miles είχε πολύ υψηλό πυρετό και υπέφερε από κρίσεις. Οι γονείς του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και μετά από μία σειρά εξετάσεων διαγνώστηκε με πρωτογενή υπεροξαλουρία, μία πάθηση που προκαλεί την συγκέντρωση τοξινών στα νεφρά και τελικά οδηγεί σε νεφρική ανεπάρκεια. Ο Miles χρειαζόταν άμεσα μεταμόσχευση νεφρού.

Μπήκε σε λίστα αναμονής για να βρει μόσχευμα και ξεκίνησε αιμοκάθαρση 5 φορές την βδομάδα. Την ίδια περίοδο, ο πατέρας του έκανε χημειοθεραπεία σε μια προσπάθεια να επιμηκύνει τη ζωή του. Κάθε εβδομάδα, πατέρας και γιος πάλευαν για τη ζωή τους και ζούσαν την κάθε στιγμή.

Ο καιρός περνούσε και μετά από 6 μήνες αναμονής, δεν είχαν βρει ακόμα κάποιον συμβατό δότη για τον Miles. Οι γιατροί τους είπαν πως ίσως χρειαστούν και 6 χρόνια, αλλά ο Ryan δεν είχε τόσο χρόνο. Τους σπάραζε την καρδιά να βλέπουν τον γιο τους να είναι συνδεδεμένος με ένα μηχάνημα για να παραμένει ζωντανός.
Αποφασισμένη και απελπισμένη, η Ashley ξεκίνησε μία καμπάνια στο Facebook. Έγραψε: “Είναι στην λίστα σας να σώσετε μία ζωή;” Χωρίς να το περιμένει, δέχτηκε μία απάντηση από ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο. Η Elizabeth Wolodkiewicz ήταν παλιά συμμαθήτρια της Ashley και όταν είδε την ανάρτησή της, ήξερε πως έπρεπε να βοηθήσει με όποιον τρόπο γινόταν.

Η Ashley και η Elizabeth ποτέ δεν ήταν κολλητές, αλλά αυτό δεν είχε σημασία για την Elizabeth. Είχε την ίδια ομάδα αίματος με τον Miles και ήταν διατεθειμένη να θυσιάσει το ένα από τα νεφρά της εάν αυτό θα έσωζε μία νεαρή ζωή. Μετά από μερικές εξετάσεις, είδαν πως η Elizabeth ήταν συμβατή δότρια. Η Ashley και ο Ryan δεν  μπορούσαν να πιστέψουν στην τύχη τους.

Η μεταμόσχευση προγραμματίστηκε για τον Φεβρουάριο του 2017. Οι γιατροί ήταν αρκετά αισιόδοξοι για την επέμβαση, δεδομένου πως τα παιδιά αναρρώνουν πιο γρήγορα. Ο Miles θα χρειαζόταν να παίρνει φάρμακα για όλη του τη ζωή προκειμένου να μην απορρίψει ο οργανισμός του το μόσχευμα, αλλά έτσι θα μπορούσε να ζήσει πολύ περισσότερο.

Τελικά, η πρόβλεψη των γιατρών ήταν σωστή: η επέμβαση ήταν επιτυχής. Η Elizabeth δεν δίστασε ούτε λίγο και ήταν χαρούμενη και αισιόδοξη ακόμα και στο κρεβάτι του χειρουργείου. Οι γονείς του Miles ένιωθαν πολύ τυχεροί και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν πως επιτέλους η τύχη άρχισε να τους χαμογελάει.

Ο Ryan χαίρεται πολύ που ο Miles είναι καλά. Ο μεγαλύτερος φόβος του ήταν πως ο γιος του θα συνέχιζε να υποφέρει ακόμα και μετά τον θάνατό του. Τώρα, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχεί, χάρη σε μία γενναία και γενναιόδωρη γυναίκα που θυσίασε ένα κομμάτι της για να σώσει ένα παιδί.
Ο Miles, η  Ashley και ο Ryan έχουν εκφράσει την ευγνωμοσύνη τους προς την Elizabeth με κάθε πιθανό τρόπο και το χαμόγελο στα πρόσωπά τους μιλάει από μόνο τους. Τους έγινε ένα από τα πιο σπουδαία δώρα που μπορεί να πάρει κανείς: χρόνος!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: