ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Περιπτεράς στην Πάτρα εξυπηρετεί τους οδηγούς με φτυάρι

Περιπτεράς στην Πάτρα εξυπηρετεί τους οδηγούς με φτυάρι

Περιπτεράς στην Πάτρα εξυπηρετεί τους οδηγούς με φτυάρι

Οταν το δεδομένο κυκλοφοριακό πρόβλημα μιας κεντρικής οδικής αρτηρίας της Πάτρας -όπως η Γούναρη- οδηγεί το «ταμείον» του περιπτέρου στο «μείον», αναλαμβάνει ρόλο ο περιπτεράς και η εφευρετικότητά του.

 

Δείτε το βίντεο

Κάπως έτσι «εφευρέθηκε» το… έξυπνο τηλεσκοπικό φτυάρι που εξυπηρετεί από το εσωτερικό του περιπτέρου, οδηγούς ΙΧ αυτοκινήτων που σταθμεύουν για λίγο στη δεξιά πλευρά της Γούναρη στην Πάτρα και στο κατερχόμενο ρεύμα της.

Περιπτεράς στην Πάτρα εξυπηρετεί τους οδηγούς με φτυάρι

Το thebest.gr χρονομετρήσε μια συναλλαγή σε ώρα αιχμής στην κεντρική λεωφόρο Γουναρη, όπου και βρίσκεται το περίπτερο του κου Οδυσσέα Παναγιωτόπουλου, με το φτυάρι. Ο χρόνος της συναλλαγής δεν ξεπέρασε τα 30 δευτερόλεπτα.

Στα drive in ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου φθάνει μέχρι το ταμείο, παραλαμβάνει τα είδη του και πληρώνει χωρίς πρόβλημα. Όταν όμως το περίπτερο που λειτουργεί στη λογική του drive in βρίσκεται στην δεξιά πλευρά του δρόμου, σύμφωνα με τη λωρίδα κίνησης στον δρόμο, ο οδηγός θα πρέπει να σταθμεύσει στο σημείο, να κατέβει από την αριστερή πλευρά -της θέσης οδήγησης- και να φθάσει στο περίπτερο. Έχοντας ωστόσο προκαλέσει μποτιλιάρισμα και ατελείωτες κόρνες. Το πρόβλημα λύθηκε με ένα… φτυάρι!

Περιπτεράς στην Πάτρα εξυπηρετεί τους οδηγούς με φτυάρι

Φυσικά ο πελάτης προπληρώνει καθώς στο παρελθόν κάποιοι, «γίνονταν καπνός» μόλις παραλάμβαναν το προϊόν τους.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
[cresta-social-share]

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ