ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΙΣΤΟΡΙΕΣ / 18χρονη ερωτεύθηκε τον ετεροθαλή αδερφό της και τον βοηθούσε να βιάζει παιδιά

18χρονη ερωτεύθηκε τον ετεροθαλή αδερφό της και τον βοηθούσε να βιάζει παιδιά

18χρονη ερωτεύθηκε τον ετεροθαλή αδερφό της και τον βοηθούσε να βιάζει παιδιά

Με μια φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων που ήρθαν αντιμέτωπες οι δικαστικές αρχές της Ουαλίας, επιβάλλοντας ποινή κάθειρξης συνολικά 38 ετών για δύο αδέρφια που τραβούσαν φωτογραφίες ο ένας τον άλλον να κακοποιούν και να βιάζουν παιδιά.


Η 18χρονη Emily Thomson «ερωτεύτηκε» τον ετεροθαλή αδερφό της, Matthew David Thatcher (26), τον οποίο βοηθούσε να «ψαρέψει» τρία νεαρά θύματα που έκλαιγαν «σαν να μην μπορούν να ανασάνουν» ενώ υποβάλλονταν επανειλημμένα σε σεξουαλικές επιθέσεις. Το ζευγάρι από την Νιθ τραβούσε παράλληλα εκατοντάδες φωτογραφίες ενώ κακοποιούσαν τα παιδιά και στη συνέχεια μοιράζοντας το υλικό μεταξύ τους και με την 28χρονη Mandy Wright.
18χρονη ερωτεύθηκε τον ετεροθαλή αδερφό της και τον βοηθούσε να βιάζει παιδιά
Στην ακροαματική διαδικασία στο Ανώτατο Δικαστήριο του Κάρντιφ αναφέρθηκε πως η Thomson «τυφλώθηκε από τον έρωτά της» για τον Thatcher και «δεν τον έβλεπε ως συγγενή», σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Wales Online. Η καταγγελία στην αστυνομία για τη δράση των τριών κατηγορουμένων έγινε όταν ο Thatcher κανόνισε να συναντήσει μια γυναίκα που πόζαρε ως 14χρονη στο Facebook, έχοντας ανταλλάξει πριν μαζί της σεξουαλικά μηνύματα.
Οι ουαλικές αρχές ανακάλυψαν κρυμμένες εκατοντάδες άσεμνες φωτογραφίες παιδιών, που είχαν τραβήξει οι τρεις τους, συμπεριλαμβανομένων και δεκάδων που απεικόνιζαν την κακοποίησή τους. Και οι τρεις αποδέχθηκαν στις συνολικά 36 κατηγορίες εις βάρος τους, ανάμεσά τους και αυτή της σεξουαλικής κακοποίησης τριών θυμάτων ηλικίας κάτω των 16 ετών, και προφυλακίστηκαν. Η 28χρονη Mandy Wright από το Κάρντιφ καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκισης.
18χρονη ερωτεύθηκε τον ετεροθαλή αδερφό της και τον βοηθούσε να βιάζει παιδιά
Η 28χρονη Mandy Wright από το Κάρντιφ καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκισης.
Ο Thatcher διαπίστωσε πως ήταν ικανός να κάνει τα πιο φρικτά πράγματα. Ενεπλάκη σε κάτι από το οποίο δεν μπορούσε να ξεφύγει. Αυτό που συνέβαινε ήταν τρομερό», είπε η Δικαστής Eleri Rees. Σύμφωνα με την Wales Online, οι γιατροί κατέθεσαν πως ένα από τα θύματα είχε υποστεί «χρόνια σεξουαλική κακοποίηση» στα χέρια του Thatcher, που τελικά καταδικάστηκε σε 26 φυλάκισης, ενώ η Thomson καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης.
Η Wright καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκισης, κατηγορούμενη μεταξύ άλλων για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων. «Οι λεπτομέρειες και η φύση της κακοποίησης δια χειρός των τριών αυτών ατόμων υπήρξαν οδυνηρές ακόμη για τους έμπειρους ειδικούς που διεξήγαγαν την έρευνα. Θα ήθελα να συγχαρώ δημοσίως τα θύματα για το θάρρος τους- έχουν βιώσει πράγματα που κανείς δεν θα έπρεπε να έχει ζήσει», σχολίασε η Karen Thomas, από την αστυνομία της Ουαλίας.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ