ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Όταν γεννήθηκε οι γονείς του τον πέταξαν στα σκουπίδια. Δείτε την εμφάνισή του στο X-Factor 17 χρόνια μετά που άφησε τους πάντες άναυδους!

Όταν γεννήθηκε οι γονείς του τον πέταξαν στα σκουπίδια. Δείτε την εμφάνισή του στο X-Factor 17 χρόνια μετά που άφησε τους πάντες άναυδους!

Όταν γεννήθηκε οι γονείς του τον πέταξαν στα σκουπίδια. Δείτε την εμφάνισή του στο X-Factor 17 χρόνια μετά που άφησε τους πάντες άναυδους!

Όταν ο Emmanuel Kelly ήταν ακόμη μωρό, τον ίδιο και τον αδελφό του τους βρήκαν μοναχές μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών στο Ιράκ, καθώς ο πόλεμος μαινόταν γύρω τους.

Τα αδέλφια είχαν και τα δύο γεννηθεί με σοβαρά υπανάπτυκτα άκρα λόγω του χημικού πολέμου στην κοινότητά τους.
Χωρίς την κατάλληλη φροντίδα που τόσο απεγνωσμένα χρειαζόταν, οι μοναχές μετέφεραν τον Emmanuel και τον αδελφό του Ahmed, σε ένα ορφανοτροφείο.
Το 1998, ο Emmanuel και ο Ahmed ανακαλύφθηκαν από την διάσημη αυστραλιανή ακτιβίστρια Moira Therese Kelly στο ορφανοτροφείο «Μητέρα Τερέζα» στη Βαγδάτη. Η Moira αρχικά μετέφερε τον Emmanuel και τον Ahmed πίσω στο σπίτι της στην Αυστραλία για να τους παρέχει ιατρική περίθαλψη, αλλά στην πορεία αγάπησε πολύ τα δύο ατυχή παιδιά. Έτσι, η Moira έγινε όχι μόνο η ηρωίδα τους, αλλά και η θετή μητέρα τους. Η πρωτόγνωρη αίσθηση της αγάπης και της υποστήριξης, τους επέτρεψε να ανθίσουν στην ενήλικη ζωή τους.
Ο Ahmed, που είναι τετραπληγικός και κολυμβητής, εκπροσώπησε την Αυστραλία στους Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Ο Emmanuel γεννήθηκε και με ένα ιδιαίτερο δώρο. Είναι ένας καταπληκτικός τραγουδιστής κι έτσι η οικογένειά του τον ενθάρρυνε να συμμετάσχει στο X Factor το 2011, όταν ήταν μόλις 17 χρονών.
Η ερμνηνεία του θα σας συγκλονίσει…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ