ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Τεράστια Τιμή από την Βασιλική Οικογένεια: To άκρως ελληνικό όνομα που επέλεξε η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ για την κόρη της!

Τεράστια Τιμή από την Βασιλική Οικογένεια: To άκρως ελληνικό όνομα που επέλεξε η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ για την κόρη της!

Τεράστια Τιμή από την Βασιλική Οικογένεια: To άκρως ελληνικό όνομα που επέλεξε η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ για την κόρη της!

Ελληνικό άρωμα στη βρετανική οικογένεια!

Στις 19 Ιουνίου ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη της Zara Tindall, της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ και 17ης διαδόχου του βρετανικού θρόνου!

Μόλις σήμερα μάθαμε το όνομα της μικρής που είναι άκρως Ελληνικό και ξεφεύγει από τα κλασικά γυναικεία βασιλικά ονόματα, όπως είναι το Catherine, το Charlotte ή το Beatrice.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Tindall, η δεύτερη κόρη της θα λάβει το όνομα Lena Elisabeth και είναι απόλυτα ταιριαστό με το έβδομο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η προέλευση του Λένα, είναι καθαρά Ελληνική και σημαίνει το φως και συχνά χρησιμοποιείται ως υποκοριστικό του Helena, που ήταν και το όνομα της τρίτης κόρης και πέμπτου παιδιού της βασίλισσας Victoria που έζησε από το 1846 έως το 1923.

Το δεύτερο όνομα της μικρής κόρης της Zara θα είναι Ελισάβετ, ως φόρος τιμής στην γιαγιά της Tindall!
Η μεγάλη κόρη της Zara και του συζύγου της Mike Tindall που σήμερα είναι τεσσάρων ετών είχε πάρει το όνομα Mia Grace.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ