ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Πως θα αντιδρούσες αν μία άγνωστη γυναίκα στο δρόμο, σε κοιτούσε στη «μικρή περιοχή» και σου έλεγε τι ωραίο μόpιο έχεις;

Πως θα αντιδρούσες αν μία άγνωστη γυναίκα στο δρόμο, σε κοιτούσε στη «μικρή περιοχή» και σου έλεγε τι ωραίο μόpιο έχεις;

Πως θα αντιδρούσες αν μία άγνωστη γυναίκα στο δρόμο, σε κοιτούσε στη «μικρή περιοχή» και σου έλεγε τι ωραίο μόpιο έχεις;

Η δημόσια παρενόχληση κυρίως με αποδέκτες ανυποψίαστες γυναίκες, είναι ένα πρόβλημα που παρόλη την ενημέρωση που υπάρχει γύρω από αυτό, απλούστατα δε λέει να λυθεί.


Οι άντρες είναι τόσο στενόμυαλοι που θεωρούν πως δεν κάνουν τίποτα κακό όταν την «πέφτουν» άσχημα σε μια άγνωστη γυναίκα στο δρόμο, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις υποστηρίζουν πως τους κάνουν και χάρη ανεβάζοντάς τους την ψυχολογία!
Σας έχουμε νέα όμως: δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να πείτε ή να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση προς μια γυναίκα που δε γνωρίζετε! Τα περισσότερα από τα θύματα -αν όχι όλα- όχι απλά δε νιώθουν κολακευμένες, αλλά κάποιες έχουν δηλώσει ότι αισθάνονται κακοποιημένες.

Για να αναδείξουν τη ρίζα της κοινωνικής αυτής ανισότητας, το δίδυμο κωμικών Ginny Leise και Soojeong Son, αποφάσισαν να αντιστρέψουν τους ρόλους του θύματος και του θύτη, για να δοκιμάσουν και τα αρσενικά πως είναι να πέφτεις θύμα δημόσιας παρενόχλησης.

Τελικά όμως, ο εγκέφαλος των δύο φύλων λειτουργεί εντελώς διαφορετικά. Όταν πλησιάζεις έναν άντρα στο δρόμο και του ψιθυρίζεις προκλητικά και «βρώμικα» πράγματα, οι περισσότεροι απλά… γελάνε!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
[cresta-social-share]

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ