ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Πατέρας έβαλε Κάμερες Ασφαλείας στο Σπίτι. Μόλις είδε ΤΙ είχαν Καταγράψει, του κόπηκε το Αίμα!

Πατέρας έβαλε Κάμερες Ασφαλείας στο Σπίτι. Μόλις είδε ΤΙ είχαν Καταγράψει, του κόπηκε το Αίμα!

Πατέρας έβαλε Κάμερες Ασφαλείας στο Σπίτι. Μόλις είδε ΤΙ είχαν Καταγράψει, του κόπηκε το Αίμα!

Πρόσφατα έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα ένα απίστευτα τρομακτικό βίντεο.  

Πρόκειται για ένα βίντεο κάμερας κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης το οποίο δείχνει την κούκλα ενός κοριτσιού να κουνιέται μόνη της.
Σύμφωνα με την σελίδα στην οποία δημοσιεύτηκε το βίντεο στο Facebook, ο πατέρας έβαλε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης για να μπορεί να επιβλέπει την κόρη του από μακριά. Ωστόσο, είδε κάτι που τον έκανε να ανατριχιάσει.
Πέρα από την τρομακτική κούκλα που κουνιέται μόνη της στην πρώτη σκηνή, υπάρχει και μια ακόμη πιο τρομακτική σκηνή παρακάτω. Στο δεύτερο μέρος του βίντεο, το κορίτσι που ζωγράφιζε μόνο του στο δωμάτιο ξαφνικά έφυγε, τρομαγμένο από τα χαρτιά τα οποία φάνηκαν να σηκώνονται τριγύρω της από κάτι αόρατο.
Αφότου έφυγε από το δωμάτιο, άρχισαν να κουνιούνται και άλλα πράγματα στο δωμάτιο, όπως το τηλεχειριστήριο, το τραπέζι και άλλα πράγματα στο σαλόνι. Έμοιαζε με σκηνή βγαλμένη κατευθείαν από το “Paranormal Activity”.

Δείτε το βίντεο:

Οι χρήστες του διαδίκτυο διαφωνούν για το αν πρόκειται για αληθινό βίντεο. Άλλοι λένε ότι πρόκειται για μεταφυσικό σημάδι, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι κανένας πατέρας δεν θα προσπαθούσε να κάνει πλάκα στην κόρη του με τέτοιο τραυματικό για την ψυχή του παιδιού τρόπο, επιχειρηματολογώντας ότι το βίντεο είναι όντως πραγματικό.
Εσείς τι πιστεύετε;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ