ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Ντροπαλός άνδρας που με δυσκολία λέει το όνομα του, ανεβαίνει στη σκηνή και σοκάρει κριτές και κοινό με τη φωνή του

Ντροπαλός άνδρας που με δυσκολία λέει το όνομα του, ανεβαίνει στη σκηνή και σοκάρει κριτές και κοινό με τη φωνή του

Ντροπαλός άνδρας που με δυσκολία λέει το όνομα του, ανεβαίνει στη σκηνή και σοκάρει κριτές και κοινό με τη φωνή του

To αίσθημα της νευρικότητας, το άγχος, ή το στρες είναι πολύ φυσιολογικό. Όλοι νιώθουμε έτσι πολλές φορές στη ζωή μας.

Ειδικά πριν από μια μεγάλη ευκαιρία – είτε πρόκειται για ένα διαγωνισμό, ραντεβού ή συνέντευξη – όλοι έχουμε νιώσει μια αίσθηση ανησυχίας.
Χιλιάδες χρόνια πριν, όταν οι άνθρωποι δεν κατανοούσαν τον κόσμο, ο ενσωματωμένος φόβος που είχαν για το άγνωστο ήταν αυτό που τους βοηθούσε να επιβιώσουν. Αυτός ο φόβος είναι συνδεδεμένος με το νευρικό μας σύστημα, διότι αν ήμασταν πάρα πολύ ατρόμητοι, θα πεθαίναμε. Αν δεν είχαμε αυτό το φόβο, θα μπορούσαμε να επιτεθούμε σε ένα άγριο ζώο ή να φάμε ένα άγνωστο τρόφιμο και ν’ αρρωστήσουμε.
Όταν ο Christopher Maloney πάτησε στη σκηνή της οντισιόν για το X Factor UK το 2012, είχε ν’ αντιμετωπίσει το φόβο της προβολής του εαυτού του σε διεθνές επίπεδο. Στεκούμενος στη σκηνή μπροστά από τους κριτές, είχε ιδρώσει ανεξέλεγκτα και δεν μπορούσε να πει ούτε το όνομά του χωρίς να τραυλίζει. Αλλά τη στιγμή που άρχισε να τραγουδά, η θεϊκή του φωνή γοήτευσε τις καρδιές του πλήθους.

Ο Maloney επέλεξε να τραγουδήσει το «The Rose» της Bette Midler επειδή ήταν το τραγούδι που έπαιζε στην κηδεία του παππού του. Μετακόμισε στη γιαγιά του, την Pat, για να αναλάβει τη φροντίδα της. Ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστριά του, και μετά από πέντε χρόνια διαρκούς παρότρυνσης, τελικά κατάφερε να πείσει τον Maloney να πάει στην οντισιόν.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ