ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Μάνα σκότωσε την 14 μηνών κόρη της επειδή ήθελε γιο

Μάνα σκότωσε την 14 μηνών κόρη της επειδή ήθελε γιο

Μάνα σκότωσε την 14 μηνών κόρη της επειδή ήθελε γιο

Μια μάνα έπνιξε την 14 μηνών κόρη της με ένα μαξιλάρι γιατί ήθελε γιο και χαμογελούσε την ώρα που ομολόγησε την πράξη της στη θεία του παιδιού.

Το δικαστήριο της Γλασκώβης είπε ότι η 28χρονη Sadia Ahmed έκλαψε πολύ όταν έμαθε ότι περίμενε κορίτσι και ήθελε να κάνει έκτρωση.

Η Ahmed στην αρχή αρνιόταν ότι σκότωσε την κόρη της Inaya στο σπίτι τους στην πόλη Drumchapel στις 17 Απριλίου του 2016.

Η θεία του μωρού, η Shagufta Yasmin, δήλωσε ότι η Ahmed της εξομολογήθηκε τη δολοφονία της Inaya – αλλά η 45χρονη δεν αποκάλυψε τότε στην αστυνομία αυτά που ήξερε.

Μάνα σκότωσε την 14 μηνών κόρη της επειδή ήθελε γιο

Η μικρή Inaya μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίδων Royal Hospital στις 20 Απριλίου του 2016 όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Yasmin είπε στον εισαγγελέα Paul Kearney: “Όταν η Sadia ανακάλυψε ότι περίμενε κορίτσι δεν χάρηκε. Έκλαψε πολύ. Έλεγε συνέχεια ότι ήθελε γιο, όχι κόρη.”

 

“Είπε ότι ήθελε να κάνει έκτρωση. Εμείς της είπαμε “Να έχεις πίστη στο Θεό κι εκείνος θα σου δώσει ένα γιο την επόμενη φορά.”

Η Yasmin ισχυρίστηκε ότι την ημέρα που πέθανε η Inaya, μίλησε με την Ahmed στην κρεβατοκάμαρά της αφότου επέστρεψαν από το νοσοκομείο.

Είπε: “Ζήτησα από την Sadia να μου πει πώς σκότωσε την Inaya. Αρχικά μου είπε: ‘Είναι μυστικό ανάμεσα σ’ εμένα και τον Αλλάχ.’

Η μάρτυρας πρόσθεσε: “Δεν μου είπε πώς το έκανε.”

Η Yasmin δήλωσε στο δικαστήριο ότι η Ahmed είπε ότι πρέπει να είχε “βάλει τα πόδια της πάνω στην Inay για να κάνει τη μικρή να σταματήσει να κουνιέται.”

Μάνα σκότωσε την 14 μηνών κόρη της επειδή ήθελε γιο

Είπε ότι δεν είπε σε κανέναν τη συζήτηση που είχαν και πρόσθεσε: “Την φοβόμουν γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μια μάνα θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν αισθάνομαι κανένα έλεος γι’ αυτήν.”

Η κριτική επιτροπή είπε ότι στις 4 Μαΐου του 2016, η κ. Yasmin ομολόγησε στην αστυνομία ότι είχε σκοτώσει την Inaya τοποθετώντας ένα μαξιλάρι πάνω από το πρόσωπό της.

Ο κ. Kearney ρώτησε: “Γιατί το κάνατε αυτό” και η Yasmin απάντησε: “Νόμιζα ότι θα απελευθέρωνα την ψυχή της Inaya.”

Η Yasmin ρωτήθηκε από το δικαστήριο: “Γιατί δεν είπατε στην αστυνομία ότι η Sadia σκότωσε την Inaya” κι εκείνη απάντησε: “Γιατί εκείνη την εποχή δεν ήξερα τι να πω ή τι να μην πω επειδή φοβόμουν.”

“Δεν απαντούσα στα ερωτήματα της αστυνομίας” και συνέχισε: “Ο δικηγόρος μου μου είπε να μην κάνω κανένα σχόλιο.”

Η δίκη ενώπιον του δικαστή Lord Matthews συνεχίζεται.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ