ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΑΛΗΘΕΙΕΣ / «Κάποιοι ήρωες δε φοράνε κάπα»

«Κάποιοι ήρωες δε φοράνε κάπα»

«Κάποιοι ήρωες δε φοράνε κάπα»

Στους αφανείς ήρωες οι οποίοι φαίνονται πολλοί μικροί μπροστά στην πυρκαγιά, ωστόσο έχουν μεγάλη ψυχή υποκλίνονται οι χρήστες του ίντερνετ.


Ειδικότερα, Έλληνες και ξένοι φαίνεται ότι δεν έχουν ξεχάσει τους πυροσβέστες, που ρίχτηκαν με θάρρος στις φλόγες σε Μάτι και Κινέτα.
Ηδη από την πρώτη μέρα της ανείπωτης τραγωδίας κυκλοφορούν εικόνες παντού στο διαδίκτυο οι οποίες απεικονίζουν την γενναιότητα, την ανθρωπιά, καθώς και την σκληρή δουλειά και την κούραση των πυροσβεστών.
«Κάποιοι ήρωες δε φοράνε κάπα»
Έχοντας εχθρό τους τον αέρα και μόλις λίγες πυροσβεστικές μάνικες με νερό στην διάθεσή τους, πολλοί εκ των πυροσβεστών έδειξαν μεγαλείο ψυχής, βοηθώντας πολλούς συνανθρώπους τους καθώς και αβοήθητα ζώα.
Εικόνες στις οποίες οι ίδιοι φαίνονται να δίνουν νερό σε κουτάβια και χελώνες, να σώζουν καναρίνια και να παίρνουν στην αγκαλιά τους αβοήθητους πολίτες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και μαζεύουν χιλιάδες likes και σχόλια.
«Κάποιοι ήρωες δε φοράνε κάπα»
Τα μηνύματα στο Twitter προς τιμήν των αφανών ηρώων είναι δεκάδες, ενώ πολλοί επισημαίνουν πως το «Μπράβο» είναι λίγο γι΄αυτούς τους ανθρώπους και ότι η λέξη «Σεβασμός» και «Ευχαριστώ» δεν αρκούν για όλα όσα έχουν κάνει.

«Κάποιοι ήρωες δε φοράνε κάπα»
Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός πως πέρα από τους πυροσβέστες, υπάρχουν και άλλοι αφανείς ήρωες που ως και τώρα προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν.
«Κάποιοι ήρωες δε φοράνε κάπα»
Νοσοκομειακοί υπάλληλοι, εθελοντές, ντόπιοι, απλοί κάτοικοι της Αθήνας, διασώστες του Ερυθρού Σταυρού και πολλοί άλλοι προσπαθούν και εκείνοι κάνοντας ό,τι παραπάνω μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους οι οποίοι βίωσαν και βιώνουν σε πρώτο βαθμό την ανείπωτη αυτή τραγωδία.
«Κάποιοι ήρωες δε φοράνε κάπα»
«Κάποιοι ήρωες δε φοράνε κάπα»
«Κάποιοι ήρωες δε φοράνε κάπα»

The beautiful moment of rescuing an infant #Greece #Greecefires #PrayForGreece #PrayForAthens #Πυρκαγια #Κινετα pic.twitter.com/jQMM46optn
— Irene Athena 🇬🇷 (@ireathena) July 25, 2018

#Respect …!!! ❤️👊 #Πυροσβεστες #Πυρκαγιά #Attica #Mati #Kineta pic.twitter.com/OqAvxjVHBs
— pant giannoulakis (@pgiannoulakis) July 25, 2018

Ζηλεύω που δε μπορώ να νιώσω λίγο όπως αισθάνεται ο μάγκας που σώζει ζωές real-time

Μονο Μπράβο και Ευχαριστούμε!#Πυρκαγια #GreekFires #wildfires #Πυροσβεστική pic.twitter.com/ENrY2irAQf
— Alexander Karabatsos (알렉스) (@alkarabatsos) July 24, 2018

Τι μπορείς να πεις μετά για αυτούς τους ανθρώπους πολλά μπράβο 🚒🚨🙏🏻 #Κινετα #Πυροσβεστικη #Πυρκαγια #Ματι #Αττικη pic.twitter.com/tL995cBPep
— Δημήτρης ΝΤβλ (@mAlm1Em2R71b4Ay) July 24, 2018

Ένα μεγάλο #respect 🙏για αυτούς τους ανθρώπους!!Για αυτούς τους ήρωες που δίνουν μάχη με τις φλόγες χωρίς σταματημό και χωρίς ξεκούραση για να σώσουν ανθρώπινες ζωές αλλά και ζώων χωρίς να υπολογίζουν τις δικές τους!!Μόνο ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!! #πυρκαγια #mati #prayforgreece #Ματι #Kineta pic.twitter.com/YCutTgBwQK
— hummingbird (@humming_birdKC) July 25, 2018

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ