ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΙΣΤΟΡΙΕΣ / «Έχω πάρει πολύ βάρος και ο άντρας μου, δεν με θέλει σεξουαλικά. Μου είπε πως αν δεν χάσω 20 κιλά θα με χωρίσει»

«Έχω πάρει πολύ βάρος και ο άντρας μου, δεν με θέλει σεξουαλικά. Μου είπε πως αν δεν χάσω 20 κιλά θα με χωρίσει»

«Έχω πάρει πολύ βάρος και ο άντρας μου, δεν με θέλει σεξουαλικά. Μου είπε πως αν δεν χάσω 20 κιλά θα με χωρίσει»

Είμαι 45 ετών και παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα ήμουν παχουλή, αλλά είχα τον έλεγχο.


Όταν γέννησα το πρώτο μου παιδί στα 39 μου, πήρα απότομα βάρος, που δεν κατάφερα μέχρι σήμερα να χάσω. Είναι και η δουλειά μου στη μέση, βλέπετε. Είμαι νοσοκόμα και τα ωράριά μας είναι παλαβά. Δεν τρώμε τις ώρες που πρέπει να τρώμε και εγώ προσωπικά τσιμπολογάω ό, τι βρω στη δουλειά για να ξεγελάσω την πείνα μου, κάτι που δεν με βοηθά να χάσω το βάρος που θέλω να χάσω.

Ο άντρας μου δείχνει απογοητευμένος και με αποφεύγει σεξουαλικά. Προσπάθησα πολλές φορές να τον προσεγγίσω, αλλά τους τελευταίους 6 μήνες όχι σεξ; Ούτε να με χαϊδέψει στον ώμο.
Τον ρώτησα ευθέως τί συμβαίνει και μου είπε ότι αν δεν χάσω τουλάχιστον 20 κιλά, θα με χωρίσει. Δεν με βρίσκει πια ελκυστική και του προκαλώ απέχθεια.
Αντί αυτό να με συνετίσει και να με σοκάρει ώστε να αλλάξω τακτική, με έκανε να τρώω ακόμη περισσότερο. Από τότε που μου το είπε όχι μόνο δεν έχω χάσει, αλλά έχω πάρει κιόλας άλλα 5 κιλά. Είναι φαύλος κύκλος. Ό, τι κι αν κάνω είμαι καταδικασμένη να μείνω παχιά.
Δεν μου αξίζει τέτοια συμπεριφορά μετά από τόσα χρόνια γάμου. Το σώμα μου αγαπάει ή εμένα; Αν καλοπέρναγα στο γάμο μου, ίσως και να είχα την ώθηση που χρειαζόμουν για να τα χάσω. Δεν μπορώ άλλο. Τί να κάνω;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
[cresta-social-share]

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ