ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Sexting: Πότε σου κάνει καλό και πότε θεωρείται απιστία;

Sexting: Πότε σου κάνει καλό και πότε θεωρείται απιστία;

Sexting: Πότε σου κάνει καλό και πότε θεωρείται απιστία;

Κάποτε, όταν μιλούσες στο τηλέφωνο και ακουγόταν η ερώτηση “Και…τι φοράς τώρα;”, ήταν σήμα έναρξης μία πιο πικάντικης συζήτησης ανάμεσα σε κάποιους εντός ή εκτός σχέσης.

Τώρα, πλέον, που το τηλέφωνο έχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες χάρη στη τεχνολογία, μπορείς χωρίς να μιλάς, αλλά γράφοντας και στέλνοντας φωτογραφίες και βίντεο να μοιράζεσαι τις φαντασιώσεις σου και την σεξουαλική σου διάθεση.
Το sexting σαν προετοιμασία για μία σεξουαλική είναι όντως παρόν σε ένα ποσοστό 70% του γενικού πληθυσμού. Μέσα στο ποσοστό αυτό, θα συναντήσουμε κυρίως άντρες, οι οποίοι και το παραδέχονται πιο εύκολα αλλά και το βρίσκουν όντως ενδιαφέρον. Οι γυναίκες από την άλλη, θεωρούν πως το sexting ενδεχομένως να αντικαταστήσει την σεξουαλική επαφή ή να μην οδηγήσει πουθενά! Σε κάθε περίπτωση, λίγο πολύ όλοι έχουν μια sexting εμπειρία είτε ήταν περαστικοί είτε τους άρεσε και έχουν εξελίξει τις ικανότητές τους. Ποιοι είναι, λοιπόν, οι λόγοι που άλλους τους απωθεί και άλλους τους κάνει θερμούς υποστηρικτές του; Διαβάστε παρακάτω…
Sexting: Υπέρ και κατά
Κατά:

  • Μη-ρεαλιστικές προσδοκίες

Όσα λέτε και όσα δείχνετε ίσως σε βάζουν σε σκέψεις “Ναι, αλλά εγώ δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό”, “Το στήθος μου του άρεσε έτσι λόγω φωτισμού” και άλλες που θα σε κάνουν ενδεχομένως να θες να αποφύγεις ή να καθυστερείς την (επόμενη) συνάντησή σας χωρίς ρούχα.

  • Ανασφάλεια

Υπάρχει το ενδεχόμενο τα μηνύματά σου ίσως να μην είναι αρκετά ασφαλή και να τα βλέπουν άλλοι, γιατί ο παραλήπτης θέλει να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του για σένα ή απλά να θέλει να κάνει φιγούρα σε άλλους.

  • Έκθεση σε λάθος άτομα

Εκτός από φίλους του, ο παραλήπτης ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου για να τα μοιραστεί στο ίντερνετ – και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεσή σου.

  • Μειώνεται η αγωνία

Έχοντας ξεκινήσει να αποκτάς μία εικόνα για το πως είναι ο σύντροφός σου, τι του αρέσει, τι απολαμβάνει περισσότερο από όλα, χάνεται κάπως το μυστήριο.

  • Μία άλλη μορφή απιστίας

Αν τώρα, ο παραλήπτης δεν είναι και ο σύντροφός σου αλλά κάποιος…επιπλέον σύντροφος, θεωρείται απιστία. Καθώς επικοινωνείς την σεξουαλική σου επιθυμία και έχεις σεξουαλική δραστηριότητα με κάποιον άλλον, δεν είσαι και τόσο πιστή.

Υπέρ:

  • Μειώνεται η απόσταση

Σε εκείνες τις περιπτώσεις που ένας από τους δυο λείπει συχνά ή και μόνιμα, με το sexting μπορείτε να μοιραστείτε την επιθυμία σας μέχρι την επόμενη συνάντησή σας.

  • Γίνεται σχεδόν παντού και πάντα

Το μόνο που χρειάζεστε είναι το smartphone/tablet/pc σας για να έρθετε σε ψηφιακή… επαφή όποτε έχετε τον χρόνο και τον χώρο και χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ειδικές προετοιμασίες.

  • Αναπτύσσεται οικειότητα

Ειδικά στην αρχή μίας σχέσης, που ο ένας δεν ξέρει τον άλλον, με τα μηνύματα και τις φωτογραφίες, μαθαίνετε σιγά-σιγά ο ένας τις προτιμήσεις, τις επιθυμίες και το σώμα του άλλου, με αποτέλεσμα να νιώθεις όλο και λιγότερη ντροπή μέχρι την πραγματική επαφή.

  • Ξεσπάς (μέρος) της σεξουαλικής διέγερσης

Δεν μπορείς όποτε φαντασιώνεσαι εκείνον και έχεις έντονη σεξουαλική όρεξη, να κάνεις και σεξ, για αυτό το sexting μπορεί να σε βοηθήσει σε μία εν μέρη εκτόνωση.

  • Εμπλουτίζει την σεξουαλική σας ζωή

Σκέψεις σου που ντρέπεσαι να πεις από κοντά στο σύντροφό σου, μπορείς τώρα να τις γράψεις χωρίς να νιώθεις τόσο εκτεθειμένη. Επιπλέον, από μόνο του το sexting είναι ένα στοιχείο που θα κάνει πικάντικη την σεξουαλική σας ζωή καθώς θα μπορείτε να επικοινωνείτε με σέξι τρόπο σε ανύποπτο χρόνο.
Μην ξεχνάμε, πως σε κάθε περίπτωση αναφερόμαστε σε μία δραστηριότητα που οι συμμετέχοντες εμπλέκονται με την θέλησή τους και φυσικά είναι ενήλικες. Η επιστημονική κοινότητα, υποστηρίζει πως πρόκειται για μία ακόμη έκφραση της σεξουαλικότητάς μας που δεν χρειάζεται να μας ανησυχεί, αρκεί να μην γίνεται εμμονή, να μην οδηγεί στον εθισμό και να μην αντικαθιστά το πραγματικό σεξ. Όπως όλες οι συμπεριφορές μας, έτσι και η σεξουαλική μας δραστηριότητα επηρεάζεται από την τεχνολογία και χρειάζεται αντίστοιχη προσοχή.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares
error: