ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Αγγελική Ασημάκη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που ανακάλυψε το φάρμακο για τις αρρυθμίες της καρδιάς

Η Αγγελική Ασημάκη είναι ερευνήτρια παθολογοανατόμος στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ  και στο Νοσοκομείο «Beth Israel Deaconess» της Βοστώνης. Ως μέλος ερευνητικής ομάδας βοήθησε στην ανακάλυψη ένος νέου φαρμάκου για όσους πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή αρρυθμίες της καρδιάς.

Read More »

Με κάθε τρόπο κερδίζουν τα βλέμματα όλων: Οι Κρητικοί Έψαλαν Τον Εθνικό Ύμνο Μέσα Στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης

Με κάθε τρόπο κερδίζουν τα βλέμματα όλων οι Κρητικοί που ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής από το Ηράκλειο για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, που πραγματοποιείται σήμερα το μεσημέρι στην Πλατεία του Λευκού Πύργου για το Σκοπιανό.

Read More »

Μπράβο: Εννέα Στα Δέκα Γυμνάσια Στην Γαλλία Επέλεξαν Την Εκμάθηση Αρχαίων Ελληνικών! Είμαστε περήφανοι για την γλωσσά μας!

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Liberation στα πλαίσια της μεταρρύθμισης στην παιδεία που προωθεί η κυβέρνηση Βαλς, οι Γάλλοι καθηγητές και μαθητές φαίνεται πως επέλεξαν συνειδητά να συνεχίσουν να διδάσκονται αρχαία ελληνικά και λατινικά.

Read More »

Εμείς είμαστε τυφλοί όχι εσύ αγόρι μου: Τον Απέρριψε Το Αριστοτέλειο Αλλά Τον Καλοδέχτηκε Η Οξφόρδη! Ο Τυφλός Φοιτητής Αργύρης Κουμτζής

Ο Αργύρης Κουμτζής μόλις στον δέκατο μήνα της ζωής του διαγνώστηκε με ατροφικό οπτικό νεύρο κάτι που έμελλε να τον καταστήσει τυφλό σε όλη του την ζωή.

Read More »
banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ