ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / 90χρονη Γιαγιά ανεβαίνει διστακτικά στην Πίστα. Μόλις όμως ξεκινάει να Χορεύει; Τα Σαγόνια των Θεατών πέφτουν στο Πάτωμα!

90χρονη Γιαγιά ανεβαίνει διστακτικά στην Πίστα. Μόλις όμως ξεκινάει να Χορεύει; Τα Σαγόνια των Θεατών πέφτουν στο Πάτωμα!

90χρονη Γιαγιά ανεβαίνει διστακτικά στην Πίστα. Μόλις όμως ξεκινάει να Χορεύει; Τα Σαγόνια των Θεατών πέφτουν στο Πάτωμα!

Καθώς γερνάμε, η φυσική μας κατάσταση γίνεται όλο και πιο αδύναμη. Αλλά αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί για αυτή την 90χρονη κυρία, η οποία λικνίζεται καλύτερα από τους περισσότερους ανθρώπους της ηλικίας της.

Όταν η Jean Veloz γιόρτασε τα 90α γενέθλιά της, δεν μπορούσε να αντισταθεί σε ένα χορό, αλλά αυτό που δεν περίμενε ήταν ότι όλοι ήθελαν να συμμετάσχουν στο χορό της.

Στα νεότερα χρόνια της, η Jean είχε Χολιγουντιανό στιλ και ήταν από τις καλύτερες χορεύτριες του swing. Μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει χάσει το ταλέντο της!
Παρακολουθώντας το βίντεο, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι είναι 90 ετών και δεν είναι περίεργο ότι που το βίντεο έχει προβληθεί περισσότερα από 7 εκατομμύρια φορές.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεπ! Αν σου άρεσε η σελίδα,

χτύπα και ένα LΙΚΕ;