ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΙΣΤΟΡΙΕΣ / Όταν ανέβασε αυτήν την φωτογραφία του 3χρονου γιου της δεν περίμενε ότι θα δεχόταν τόσο μίσος. Ο λόγος; Θα σας εξοργίσει!

Όταν ανέβασε αυτήν την φωτογραφία του 3χρονου γιου της δεν περίμενε ότι θα δεχόταν τόσο μίσος. Ο λόγος; Θα σας εξοργίσει!

Όταν ανέβασε αυτήν την φωτογραφία του 3χρονου γιου της δεν περίμενε ότι θα δεχόταν τόσο μίσος. Ο λόγος; Θα σας εξοργίσει!

Είναι φυσικό οι γονείς να θέλουν τα παιδιά τους να τα συμπαθούν όλοι. Φανταστείτε να ανεβάζατε μια φωτογραφία του παιδιού σας στα κοινωνικά δίκτυα και κάποιος να σχολίαζε: «Το παιδί σου είναι άσχημο».

Κανένας γονιός δεν θα χαιρόταν βλέποντας αυτό.
Το 2015, η Lauren Russel άκουγε απαίσια σχόλια για την εμφάνιση του 3χρονου γιου της, Noah Gilbert, σχεδόν καθημερινά. Αλλά όχι επειδή ήταν άσχημος ή δεν συμπεριφερόταν σωστά – ο κόσμος τον πείραζε λόγω του χρώματος των μαλλιών του.

Η Lauren μίλησε στο Facebook για τις φρικτές εμπειρίες της:
«Σήμερα η καρδιά μου ράγισε στα δύο. Ενώ ήμασταν στο λεωφορείο 12, έγινα μάρτυρας βάναυσης συμπεριφοράς προς τον 3χρονο γιο μου από ένα πολύ στενόμυαλο αγόρι που δεν πρέπει να ήταν πάνω από 13. Δυστυχώς, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά και ξέρω ότι δεν θα είναι η τελευταία. Έχει γίνει στόχος ανθρώπων όλων των ηλικιών.»
Όταν ανέβασε αυτήν την φωτογραφία του 3χρονου γιου της δεν περίμενε ότι θα δεχόταν τόσο μίσος. Ο λόγος; Θα σας εξοργίσει!
«Και για ποιο λόγο; Επειδή έχει κόκκινα μαλλιά. Είπαν στο όμορφο αγοράκι μου ότι η πρόνοια έπρεπε να τον μαζέψει, γιατί το χρώμα των μαλλιών του ήταν αηδιαστικό. Το αγόρι τότε γύρισε στον φίλο του και είπε ότι αν ποτέ έκανε παιδί με κόκκινα μαλλιά, θα το σκότωνε.
Το αγοράκι μου είναι μόλις 3 ετών και είναι πολύ μπερδεμένο.

Αισθάνομαι συντετριμμένη, αφού κι εγώ έχω κόκκινα μαλλιά και ξέρω καλά πώς είναι να μεγαλώνεις και να είσαι στόχος των νταήδων. Δεν έχει σταματήσει να με ρωτάει γιατί στον κόσμο δεν αρέσει το χρώμα των μαλλιών του. Με ρώτησε αν μπορούσα να του το αλλάξω, για να αρέσει στον κόσμο. Με ρώτησε αν μπορούσε να γίνει σαν τον αδερφό του, που δεν έχει κόκκινα μαλλιά.»
Όταν ανέβασε αυτήν την φωτογραφία του 3χρονου γιου της δεν περίμενε ότι θα δεχόταν τόσο μίσος. Ο λόγος; Θα σας εξοργίσει!He was supposed to be sitting nicely, eating his cake. Just found out he doesn’t like cake.
«Νιώθω την καρδιά μου να ραγίζει κάθε φορά που με ρωτάει. Το αγοράκι μου δείχνει τόσο στεναχωρημένο και θέλω να το κάνω να νιώσει καλύτερα. Ο λόγος που το δημοσιοποιώ είναι γιατί ξέρω ότι οι νταήδες είναι μειονότητα. Θέλω να δείξω στο αγοράκι μου ότι υπάρχει περισσότερο καλό παρά κακό σε αυτόν τον κόσμο.
Υπάρχουν ευγενικοί, τρυφεροί άνθρωποι που δεν κρίνουν και δεν θα τον ξεχωρίσουν από τους άλλους. Σας ζητώ να το κοινοποιήσετε αυτό και να δείξετε στο αγοράκι μου πόσο όμορφο είναι. Θέλω να του δείξω το καλό στον κόσμο με την δύναμη του Facebook. Δεν είναι εντάξει να κάνεις bullying σε κάποιον λόγω του χρώματος των μαλλιών του, ούτε τώρα, ούτε ποτέ. Ευχαριστώ.»
Πώς μπορεί να γίνει κάποιος στόχος των νταήδων λόγω του χρώματος των μαλλιών του; Δείτε πόσο αξιαγάπητος είναι ο Noah στην φωτογραφία!
Ας του δείξουμε ότι ο κόσμος δεν είναι ένα μέρος γεμάτο μίσος. Κοινοποιήστε το μήνυμα της Lauren!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεπ! Αν σου άρεσε η σελίδα,

χτύπα και ένα LΙΚΕ;