ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / ΧΑΜΟΣ σε Πάρτι Ανταλλαγής Συντρόφων στην Καλαμάτα – Εισέβαλε Μέσα η Αστυνομία και Αντίκρισε…

ΧΑΜΟΣ σε Πάρτι Ανταλλαγής Συντρόφων στην Καλαμάτα – Εισέβαλε Μέσα η Αστυνομία και Αντίκρισε…

ΧΑΜΟΣ σε Πάρτι Ανταλλαγής Συντρόφων στην Καλαμάτα – Εισέβαλε Μέσα η Αστυνομία και Αντίκρισε…

Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές, για τα αστυνομικά συμβάντα της Μεσσηνίας, περιστατικό και θέαμα ήρθαν πριν από λίγες μέρες αστυνομικοί υπάλληλοι σε περιοχή λίγο έξω από την Καλαμάτα.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν να επιληφθούν περιστατικού, έπειτα από κλήση που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου για ηχορύπανση σε εξοχική κατοικία, η οποία – σύμφωνα με την καταγγελία – είχε ξεσηκώσει ολόκληρη τη γειτονιά και τη γύρω περιοχή.

Ωστόσο, έμειναν άφωνοι καθώς στον επιτόπιο έλεγχο που διενήργησαν βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα ξέφρενο πάρτυ ανταλλαγής συντρόφων.

Πάρτυ το οποίο, όπως αποκαλύφθηκε, επαναλαμβανόταν ανά Σαββατοκύριακο στον ίδιο χώρο και στο οποίο έπαιρναν μέρος ζευγάρια από ολόκληρη τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο! Ζευγάρια που ήθελαν να δοκιμάσουν τη «μαγεία» του… swinging και να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις με άλλους τρόπους και διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους, πέραν των «παραδοσιακών» και «ορθόδοξων», στον ίδιο χώρο και μαζί!Γιατί, όμως, κλήθηκε η Αστυνομία στο πάρτυ και το «χάλασε»; Γυναίκα που συμμετείχε κάλεσε την Αστυνομία ακριβώς για να χαλάσει το πάρτυ, επειδή… ζήλεψε που ο άντρας της ερωτοτροπούσε και επιδιδόταν σε αχαλίνωτο σεξ με άλλες γυναίκες και εκείνη, όλη τη νύχτα, ούτε που την κοίταξε!

Το πλέον «κουφό» της υπόθεσης είναι ότι η ίδια η ζηλιάρα γυναίκα, η οποία με το σύζυγό της, εδώ και κάποιους μήνες, από περιέργεια στην αρχή και αναζητώντας τρόπους να ικανοποιήσουν το τρελό τους πάθος για σεξ και να γευτούν τις φαντασιώσεις τους, μέσω facebook έκαναν τις πρώτες επαφές και επικοινωνίες με άλλα ζευγάρια από την Καλαμάτα και την Τριφυλία και «μυήθηκαν» στους κανόνες των πάρτυ, ήταν που με την επιμονή της έκαμψε κάποιους ενδοιασμούς που σε πρώιμο στάδιο είχε ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με το espressonews.gr: «Η ρουτίνα, η περιέργεια για να ανακαλύψουν το καινούργιο και η “πιπεράτη” ικανοποίηση της κατάκτησης οδηγούν καθημερινά ολοένα και περισσότερους Ελληνες στην τονωτική… συνταγή του swinging ή “ανταλλαγή συντρόφων”, όπως είναι ευρύτερα γνωστό, το οποίο αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς στη χώρα μας. Ομως, επειδή φαίνεται ότι γίνεται πλέον ανεξέλεγκτα -ακόμη και μέσω facebook-, το swinging καθίσταται ιδιαίτερα επικίνδυνο για την υγεία! Σύμφωνα με έρευνες, ένας στους 10 που αντάλλασσε ερωτικούς συντρόφους διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από χλαμύδια και ένας στους 20 από γονόρροια. Οι επιστήμονες κρούουν τώρα τον κώδωνα του κινδύνου σε όλους όσοι έχουν δοκιμάσει την εν λόγω ερωτική “συνταγή”…

 

Στην Αθήνα υπάρχει ήδη club swinging, οι θαμώνες του οποίου συνεχώς αυξάνονται, ενώ στο διαδίκτυο υπάρχει ειδικό σάιτ, όπου μπορεί κάποιος να περιηγηθεί στο προφίλ άλλων ζευγαριών και να γνωρίσει παντρεμένους ανθρώπους με το ίδιο ενδιαφέρον.

Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν οι λάτρεις του swinging, είναι προτιμότερο και πιο ειλικρινές τα ζευγάρια που έχουν βαλτώσει, αντί να στραφούν σε τρίτα πρόσωπα και να κρύβονται από το σύντροφό τους, να ανταλλάσσουν τους συντρόφους μπροστά στα μάτια τους και με την… ευχή τους! “Η σελίδα μας στο facebook είναι καθαρά ένας διαδικτυακός χώρος γνωριμιών. Δεν είμαστε επαγγελματίες. Δε δίνουμε προσωπικά στοιχεία σε όποιον λέει απλώς ένα ‘γεια’. Δεν είναι ο άμεσος σκοπός μας να βρεθούμε με κάποιον ή κάποια. Έχουμε φίλους, φίλες στην ερωτική παρέα μας ήδη…” αναφέρουν οι διαχειριστές του Swinging in Greece στο facebook.

Οι υποστηρικτές του swinging ισχυρίζονται ότι ενισχύει την ερωτική επιθυμία και τονώνει τη σεξουαλική σχέση του ζευγαριού. Προειδοποιούν, πάντως, ότι όποιο ζευγάρι αποφασίσει να δοκιμάσει το swinging, θα πρέπει να έχει ή πολύ γερές βάσεις ή… καθόλου βάσεις! Ο παράγοντας ζήλια δρα αποτρεπτικά και μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.
Ωστόσο, εκτός από τη ζήλια, τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν ένα μεγαλύτερο κίνδυνο. Ολλανδοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ ανέλυσαν τον αριθμό των ασθενών που αναζήτησαν θεραπεία σε τρεις κλινικές σεξουαλικής υγείας στο νότιο Λίμπουργκ της Ολλανδίας. Σύμφωνα με την έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο “British Medical Journal”, τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που αλλάζουν τακτικά ερωτικούς συντρόφους έχουν υψηλότερα ποσοστά εκδήλωσης σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων σε σύγκριση με άντρες και γυναίκες που εκδίδονται!».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ