ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Φρίκη! Βρήκαν έγκυο αγνοούμενη σε σακούλα

Φρίκη! Βρήκαν έγκυο αγνοούμενη σε σακούλα

Φρίκη! Βρήκαν έγκυο αγνοούμενη σε σακούλα

Οι αρχές εντόπισαν το πτώμα της 22χρονης αγνοούμενης εγκύου σε ποταμό την Κυριακή. Η νεαρή κοπέλα, που διένυε τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, είχε εξαφανιστεί νωρίτερα μέσα στον Αύγουστο.

 Το πτώμα της Savanna LaFontaine-Greywind βρέθηκε σε πλαστική σακούλα κρεμασμένη σε κορμό στο Red River κοντά στο Harwood. Οι αρχές δήλωσαν πως εντόπισαν το πτώμα της πολίτες που έκαναν καγιάκ και ενημέρωσαν τις αρχές. Οι ερευνητές άρχισαν να ψάχνουν μια κοντινή φάρμα όπου εκτιμούν ότι μπορεί να διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα.

Η ανατριχιαστική ανακάλυψη έρχεται πάνω από μια εβδομάδα μετά την εξαφάνιση της LaFontaine-Greywind που δηλώθηκε αγνοούμενη στις 19 Αυγούστου. Μέρες μετά την εξαφάνισή της, οι αρχές βρήκαν το υγιές νεογέννητο κοριτσάκι της με τους γείτονες.

Συλλήψεις μετά την εξαφάνιση

Οι αρχές συνέλαβαν τον 32χρονο Henry Hoehn και την 38χρονη Brook Lynn Crews για συνωμοσία και απαγωγή. Το διαμέρισμά τους είναι στο ίδιο κτίριο όπου η 22χρονη ζούσε με τους γονείς και τον 16χρονο αδερφό της.

Έδωσαν πληροφορίες στην αστυνομία που οδήγησαν να πιστεύουν ότι έχουν νεογέννητο το μωρό είναι της 22χρονης αλλά δεν απαντούσαν σε ερωτήσεις για το που βρίσκεται. Βρίσκονται υπό κράτηση από τη Δευτέρα και απομένει να διαπιστωθεί αν είναι το μωρό της.

Τελευταία φορά που γειτόνισσα είδε ζωντανή την 22χρονη ήταν εκείνο το Σάββατο. Είχε χτυπήσει την πόρτα του διαμερίσματος της οικογένειας και ζήτησε από τη νεαρή κοπέλα να δοκιμάσει ένα φόρεμα που έφτιαχνε.

Φρίκη! Βρήκαν έγκυο αγνοούμενη σε σακούλα

Η μέλλουσα μητέρα συμφώνησε, έφυγε από το διαμέρισμα χωρίς το πορτοφόλι της και δεν γύρισε ποτέ. «Ήξερα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί το αυτοκίνητο της κόρης μου ήταν εδώ», είχε δηλώσει η μητέρα της Norberta. «Είναι 8 μηνών έγκυος. Τα πόδια της ήταν πρησμένα οπότε δεν θα περπατούσε. Δεν θα άφηνε απλά το διαμέρισμά της για να πάει κάπου».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ