ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΙΣΤΟΡΙΕΣ / Φοιτήτρια κατηγόρησε έναν πολύ Πλούσιο και Ισχυρό Άντρα για Βιασμό. Μετά όμως Έγινε η ίδια Ύποπτη…

Φοιτήτρια κατηγόρησε έναν πολύ Πλούσιο και Ισχυρό Άντρα για Βιασμό. Μετά όμως Έγινε η ίδια Ύποπτη…

Φοιτήτρια κατηγόρησε έναν πολύ Πλούσιο και Ισχυρό Άντρα για Βιασμό. Μετά όμως Έγινε η ίδια Ύποπτη…

Tuscaloosa, Alabama – Η Megan Rondini είχε ισχυρή αίσθηση του δίκαιου και του άδικου. Ήταν άριστη φοιτήτρια και πρόσφερε σε μεθυσμένες κοπέλες να τις γυρίσει σπίτι το βράδυ.

Όταν όμως χρειάστηκε εκείνη βοήθεια μια νύχτα του Ιουλίου το 2015, κανείς δεν ήταν εκεί, εκτός από έναν γνωστό επιχειρηματία, τον “Sweet T”.
Ο 34χρονος είπε αργότερα στις αρχές ότι προσφέρθηκε να γυρίσει την 20χρονη σπίτι της. Την πήγε στο πολυτελές σπίτι του, αλλά η Megan θυμάται ότι ήταν αρκετά ξεμέθυστη ώστε να μην θέλει να κάνει σεξ μαζί του – κι εκείνος έπρεπε να το είχε καταλάβει.
Δεν υπάρχει επίσημη οδηγία για το πώς να γίνει μια αναφορά για βιασμό, γι’αυτό και πολλά θύματα δεν το λένε σε κανένα. Η φίλη της Megan την ρώτησε αν ήταν συναινετικό. Εκείνη της απάντησε όχι.
Φοιτήτρια κατηγόρησε έναν πολύ Πλούσιο και Ισχυρό Άντρα για Βιασμό. Μετά όμως Έγινε η ίδια Ύποπτη…
Γι’αυτό και πήγαν στο νοσοκομείο. Η Megan το είχε σκάσει από το παράθυρο της βίλας του Sweet T. Στην συνέχεια, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία. Αλλά δεν φανταζόταν ότι θα την έβλεπαν σαν εγκληματία ή ότι ο Sweet T – κατά κόσμον T.J. Bunn Jr., γιος ισχυρής οικογένειας από το Tuscaloosa – θα θεωρούνταν θύμα.
Αλλά αυτό ακριβώς έγινε. Ο Bunn επέμεινε ότι έκαναν συναινετικό σεξ. Σύμφωνα με τους ξεπερασμένους νόμους της Alabama, το θύμα του βιασμού πρέπει να αποδείξει ότι αντιστάθηκε. Αλλά ο αστυνομικός που εξέτασε την Megan αποφάσισε ότι δεν είχε αντισταθεί και άρα ότι δεν είχε γίνει βιασμός.
Και δεν σταμάτησε εκεί. Άρχισε να κατηγορεί την Megan για εγκλήματα που δεν γνώριζε καν ότι είχε διαπράξει. Της είπαν ότι για να ξεφύγει, έπρεπε να αποσύρει τις κατηγορίες της. Το πανεπιστήμιο δεν μπόρεσε να την βοηθήσει, γιατί η ψυχολόγος γνώριζε την οικογένεια Brunn. Η οικογένεια της αποφάσισε ότι δεν ήταν πλέον ασφαλές για εκείνη να μένει εκεί.
Η υπόθεση της Megan ήταν πολύ περίπλοκη, όπως κάθε περίπτωση βιασμού. Έκανε ό,τι μπορούσε για να προστατέψει τον εαυτό της. Ωστόσο έφυγε από το Tuscalossa με διαταραχή μετατραυματικού στρες.
«Αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να είχε πετύχει, αν ένας άντρας δεν θα έπαιρνε όλα από μένα», έστειλε με μήνυμα η Megan σε μια φίλη της τον Φεβρουάριο του 2016. Δύο μέρες αργότερα κρεμάστηκε.
Φοιτήτρια κατηγόρησε έναν πολύ Πλούσιο και Ισχυρό Άντρα για Βιασμό. Μετά όμως Έγινε η ίδια Ύποπτη…
Το Tuscaloosa είναι μια μικρή πόλη που περιστρέφεται γύρω από το Πανεπιστήμιο. Όλοι γνωρίζουν την οικογένεια Bunn και την επιχείρηση τους. Η Megan Rondini μεγάλωσε στο Crimson Tide. Αγαπούσε τα άλογα και ήταν αυστηρή χορτοφάγος. Οι γονείς της εξεπλάγησαν όταν γράφτηκε στο πανεπιστήμιο και μπήκε σε αδελφότητα.
Φοιτήτρια κατηγόρησε έναν πολύ Πλούσιο και Ισχυρό Άντρα για Βιασμό. Μετά όμως Έγινε η ίδια Ύποπτη…
Η Megan πήρε υποτροφία και ήταν άριστη φοιτήτρια. Την 1η Ιουλίου 2015 πήγε σε μία παμπ μαζί με την αδελφότητα της. Εκεί είδε τον Bunn, αλλά δεν μίλησαν. Είπε στην αστυνομία ότι είχαν γνωριστεί με τον Sweet T τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά δεν γνώριζε τίποτα για εκείνον. Κάποιος που έτυχε να την ακούσει, της είπε ότι ήταν ένας από τους πλουσιότερους άντρες της πόλης.
Η Megan είχε πιει εκείνη τη μέρα 5 μπίρες, αλλά δεν ήταν αρκετές για να την μεθύσουν. Ωστόσο, λιποθύμησε και όταν συνήλθε ήταν μέσα στην Mercedes του Bunn μαζί με έναν φίλο του.
Ο Bunn είχε εμφάνιση πλουσιόπαιδου και γενικά δεν υπάρχουν πολλά στο διαδίκτυο γι’αυτόν πέρα από πληροφορίες για μια σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2013. Ωστόσο, λόγω του ονόματος του, η αστυνομία τον άφησε έτσι.
Η Megan φοβόταν τον Bunn τόσο, που δεν τον σταμάτησε καθώς την πήγαινε σπίτι του, παρ’όλο που ήταν μεθυσμένος.
Φοιτήτρια κατηγόρησε έναν πολύ Πλούσιο και Ισχυρό Άντρα για Βιασμό. Μετά όμως Έγινε η ίδια Ύποπτη…
Ο Bunn έβαλε τον φίλο του στο κρεβάτι και μετά πήγε στην Megan και της είπε να κάνουν σεξ. Εκείνη είπε ότι έπρεπε να φύγει. Κατάλαβε ότι δεν του άρεσε αυτό. «Ένιωσα ότι μόνο αν τον άφηνα να κάνει σεξ μαζί μου, θα με άφηνε να φύγω.»
Την πήγε στο κρεβάτι. Εκείνη τον ενημέρωσε ότι δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του και ότι έπρεπε να φύγει, αλλά δεν την άφηνε. Έστειλε μήνυμα στους φίλους της ζητώντας βοήθεια.
Είπε στην αστυνομία ότι πήδηξε από παράθυρο του δευτέρου ορόφου και βγήκε στον σκοτεινό δρόμο. Συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά της και γύρισε να τα πάρει. Πήρε 3 δολάρια, σε περίπτωση που χρειαζόταν να πάρει ταξί και το όπλο, για ασφάλεια. Δεν ήξερε πώς να χρησιμοποιεί όπλο και πυροβόλησε κατά λάθος πριν το ρίξει κάτω.
Τελικά την πήρε μια φίλη της και πήγαν στο νοσοκομείο.
Φοιτήτρια κατηγόρησε έναν πολύ Πλούσιο και Ισχυρό Άντρα για Βιασμό. Μετά όμως Έγινε η ίδια Ύποπτη…
Η μονάδα σεξουαλικών εγκλημάτων είναι κάτι το σχετικά καινούριο και πολλά αστυνομικά τμήματα δεν διαθέτουν καν, όπως στο Tuscaloosa. Δεν γνωρίζουν καν πόσες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης οδήγησαν σε επίσημες κατηγορίες.
Τον περασμένο Νοέμβριο, από τις 27 αναφορές σεξουαλικής κακοποίησης φοιτητριών, έγιναν μόνο 2 συλλήψεις. Έρευνα ανακάλυψε ότι έγιναν πολλές ψεύτικες κατηγορίες. Πολλές φοιτήτριες δεν τα πήγαιναν καλά στις σπουδές τους και ήθελαν βοήθεια από το πανεπιστήμιο για καλύτερους βαθμούς.

Οι καλοί βαθμοί της Megan δεν την εξαίρεσαν από την «ειδική κατάθεση». Η Megan πήγε με τις σημειώσεις της. Της πήρε 21 λεπτά για να εξηγήσει την πλευρά της. Το υπόλοιπο απόγευμα, ο ερευνητής μπαινόβγαινε με ερωτήσεις για το τι είχε κάνει το βράδυ πριν τον βιασμό. Η Megan δεν θυμόταν καθαρά όλες τους τις κινήσεις.
Σε τέτοιες περιπτώσεις η αστυνομία πρέπει να σκέφτεται την πιθανότητα να έχουν χρησιμοποιηθεί ναρκωτικά, αλλά η Megan δεν εξετάστηκε ποτέ για κάτι τέτοιο. Μετά από δύο ώρες ανάκρισης, η Megan είπε στον φοιτητή-συνήγορο της ότι θα μπορούσε να φύγει, κι εκείνος έφυγε αμέσως. Η Megan έστειλε μήνυμα σε φίλη της κι εκείνη της απάντησε ότι δεν είχε κάνει τίποτα λάθος.
12 ώρες μετά την αρχική αναφορά, ο αστυνομικός που την ανέκρινε της είπε ότι πλησίαζαν στο τέλος. Την ρώτησε να είχε κάποια λογική για να κάνει αυτό που έκανε. Η Megan δεν καταλάβαινε. Είχε μπει στο δωμάτιο σαν θύμα βιασμού και τώρα ήταν ύποπτη, επειδή είχε πάρει το όπλο του Bunn.

Είπε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κακό σε κανέναν και ότι το πήρε απλά και μόνο για προστασία. Μετά από αυτό, ο αστυνομικός αμφισβήτησε το γεγονός ότι είχε αντισταθεί στον βιαστή της. Η Megan δεν ήξερε καν αν θα μπορούσε να κάνει μήνυση πλέον.
«Απλά θέλω να τελειώσει. Να προχωρήσω.» Ο αστυνομικός της έδωσε να υπογράψει ένα έγγραφο που αρνούνταν τις κατηγορίες. Η Megan δεν ήθελε να το αφήσει έτσι. Κι αν συνέβαινε σε κάποια άλλη;
Φοιτήτρια κατηγόρησε έναν πολύ Πλούσιο και Ισχυρό Άντρα για Βιασμό. Μετά όμως Έγινε η ίδια Ύποπτη…
Ο Bunn πήγε στο αστυνομικό τμήμα με τον δικηγόρο του. Αρνήθηκε ότι είχε δει την Megan στην παμπ πριν την πάρει σπίτι του και υποστήριξε ότι έκαναν συναινετικό σεξ. Μετά τον πήρε ο ύπνος και ξύπνησε από την αστυνομία που του χτυπούσε το κουδούνι.
Είπε στην αστυνομία ότι κανείς δεν βρισκόταν στο σπίτι του το προηγούμενο βράδυ. Όταν τον ρώτησε αστυνομικός, ισχυρίστηκε ότι εκείνη την στιγμή ήταν αναστατωμένος και δεν θυμόταν. Είπε ότι αν η Megan απέσυρε τις κατηγορίες της, θα απέσυρε κι εκείνος τις δικές του.

Πριν φύγει ο Bunn, ρώτησε για την κατάσταση των ισχυρισμών της Megan. Ο αστυνομικός του είπε ότι ερευνούσαν τις κατηγορίες εναντίον του και τον καθησύχασε.
Φοιτήτρια κατηγόρησε έναν πολύ Πλούσιο και Ισχυρό Άντρα για Βιασμό. Μετά όμως Έγινε η ίδια Ύποπτη…
Η υπόθεση της Megan δεν πληρούσε τους όρους της νόμιμης σεξουαλικής κακοποίησης και δεν μπορούσε να φτάσει στα δικαστήρια. Μετά από λίγο καιρό την ενημέρωσαν ότι είχε κλείσει η υπόθεση της. Εκείνη προσέλαβε δικηγόρο. Δεν θα τα παρατούσε.
Ήταν όμως τρομοκρατημένη. Σταμάτησε να βγαίνει έξω, από τότε που πέτυχε τον Bunn στον δρόμο. Είπε σε μια φίλη της ότι ο λόγος που δεν πίεζε τις κατηγορίες ήταν η επιρροή και ο πλούτος του.
Το φθινόπωρο διαγνώστηκε με μετατραυματική διαταραχή στρες. Ήθελε όμως να συνεχίσει να πηγαίνει στο πανεπιστήμιο και υπέθετε ότι θα την στήριζαν. Έκανε λάθος. Την άφησαν πιο μόνη από ό,τι ήταν. Η ψυχολόγος του πανεπιστημίου αρνήθηκε να την βοηθήσει, παρ’όλο που είχε γίνει αναφορά, γιατί γνώριζε την οικογένεια. Η Megan ένιωθε μόνη.
Δεν είχε ιδέα ότι οι ερευνητές ενημέρωναν το πανεπιστήμιο για τις κατηγορίες εναντίον της. Παρ’όλο που ενημέρωσαν την ίδια και την οικογένεια της ότι η υπόθεση δεν θα προχωρούσε, τελικά αποφάσισαν να την στείλουν στο δικαστήριο για τις κατηγορίες εναντίον της Megan.
Μόλις η οικογένεια της έμαθε ότι βρισκόταν αντιμέτωπη με κατηγορίες κακουργήματος, αποφάσισαν να αποσυρθούν και η Megan έφυγε άρον άρον για το σπίτι της στο Τέξας.
Φοιτήτρια κατηγόρησε έναν πολύ Πλούσιο και Ισχυρό Άντρα για Βιασμό. Μετά όμως Έγινε η ίδια Ύποπτη…
Το νοσοκομείο και το πανεπιστήμιο θα μπορούσαν να είχαν καλύτερες μεθόδους και εκπαιδευμένο προσωπικό για την έρευνα τέτοιων περιπτώσεων. Δεν ξέρουμε ποια θα ήταν η κατάληξη της Megan αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Η υπόθεση της τελικά δεν έφτασε ποτέ στο δικαστήριο. Η υπόθεση του Bunn όμως έφτασε, ωστόσο δεν κατηγορήθηκε.
Η Megan θα αποφοιτούσε φέτος το καλοκαίρι. Αντί γι’αυτό, μεταφέρθηκε σε άλλο πανεπιστήμιο και της έλειπε η ζωή που είχε αφήσει πίσω. Έλεγε ότι έκανε ψυχοθεραπεία και δεν ήθελε οι άλλοι να ανησυχούν για εκείνη. Κανείς δεν είχε καταλάβει πόσο δυστυχισμένη ήταν.
Στις 21 Φεβρουαρίου 2016, η Megan έστειλε μήνυμα σε μια φίλη και είπε ότι δεν της άρεσε η νέα της ζωή. Την ίδια εβδομάδα ήταν να κάνει εξετάσεις στο κέντρο ψυχικής υγείας του νέου της πανεπιστημίου. Είχε να συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο, αλλά δεν το παρέδωσε ποτέ.
Στις 26 Φεβρουαρίου αυτοκτόνησε. Δεν άφησε σημείωμα, αλλά δίπλα στο κρεβάτι της ήταν το ερωτηματολόγιο.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: