ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΙΣΤΟΡΙΕΣ / Υιοθέτησε ένα μικρό κοριτσάκι και αρχίζει να της δείχνει το νέο της σπίτι. Λίγα λεπτά αργότερα όμως η μικρή…

Υιοθέτησε ένα μικρό κοριτσάκι και αρχίζει να της δείχνει το νέο της σπίτι. Λίγα λεπτά αργότερα όμως η μικρή…

Υιοθέτησε ένα μικρό κοριτσάκι και αρχίζει να της δείχνει το νέο της σπίτι. Λίγα λεπτά αργότερα όμως η μικρή…

Η συγκινητική ιστορία μιας μητέρας που καλωσόρισε ένα 2χρονο κορίτσι στο σπίτι της έχει γίνει viral. Η Jamie, μια ανάδοχη μητέρα, κοινοποίησε την ιστορία καλωσορίσματος ενός 2χρονου κοριτσιού που είχε ήδη μείνει σε 4 διαφορετικά σπίτια.


Το κοριτσάκι ήταν στο σύστημα ανάδοχων οικογενειών μόνο 5 μήνες και είχε περάσει από 4 σπίτια πριν φτάσει στην Jamie. Είχε ήδη συνηθίσει την ζωή του ανάδοχου παιδιού, αλλά η Jamie ήθελε να της προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία. Μετά από μερικά λεπτά στο σπίτι της, το κοριτσάκι είπε κάτι που τη σόκαρε.
Η Jamie κοινοποίησε την ιστορία της στην σελίδα Love What Matters στο Facebook:
«Περπατά χαμογελαστή με σιγουριά. Ξέρει πώς πάει το πράγμα. Στα 2 χρόνια ζωής της, έχει περάσει 5 μήνες στο σύστημα ανάδοχης φροντίδας. Μέσα σε 5 μήνες έχει πάει σε 4 σπίτια. Γονατίζω και της λέω, “Γεια σου, γλυκιά μου. Με λένε Jamie. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μείνεις μαζί μας. Θέλεις να γνωρίσεις τα παιδιά;”
Τα άλλα παιδιά είναι η επιτροπή υποδοχής, οι ξεναγοί και οι θυρωροί του μικρού σπιτιού μας. Είναι το κλειδί για να νιώσει ένα καινούριο παιδί σα στο σπίτι του. Είμαι περήφανη βλέποντας τα βιολογικά μου παιδιά να το κάνουν αυτό. Κι αυτό μου δίνει την αίσθηση ότι τα ανάδοχα παιδιά είναι δικά μου.
Υιοθέτησε ένα μικρό κοριτσάκι και αρχίζει να της δείχνει το νέο της σπίτι. Λίγα λεπτά αργότερα όμως η μικρή…
Τριγυρίζει στο σπίτι μαζί με τα άλλα παιδιά για περίπου 11 λεπτά και τρέχει στο δωμάτιο με ένα χαμόγελο, λέγοντας, “Κοίτα μαμά!”. Σε μένα. Στην γυναίκα που γνώρισε πριν 11 λεπτά. Γι’αυτό το κοριτσάκι, μαμά ήταν η γυναίκα του σπιτιού, η κυρία που έφτανε ότι έφτανε εκείνη και που της γέμιζε το ποτήρι με χυμό.
Είχε 5 μαμάδες μέσα σε 5 μήνες – δεν είχε την ευκαιρία να καταλάβει τι σημαίνει πραγματικά. Μαμά σήμαινε να κοιμάσαι στους ώμους της, να φιλά τα σκισμένα γόνατα σου, να σου μαθαίνει τα γράμματα, να σε βοηθά με το διάβασμα, να σε φωτογραφίζει στην αποφοίτηση, να σε αγκαλιάζει στον γάμο σου, να αγκαλιάζει τα εγγόνια της. Μαμά σήμαινε ασφάλεια, αφοσίωση, ισόβια αγάπη.
Ήταν μόλις 2 χρονών, με μια βιολογική μητέρα να παλεύει για να την πάρει πίσω και μια ανάδοχη έτοιμη να αναλάβει, αν δεν τα κατάφερνε. Το κοριτσάκι αυτό είχε την ελπίδα να μάθει ότι μαμά δεν λέγεται απλά η γυναίκα που σε βοηθάει, ότι δεν είναι απλά ένα όνομα. Το κοριτσάκι αυτό θα μάθαινε τι θα πει μαμά. Το κοριτσάκι αυτό θα είχε μαμά.»
Η δημοσίευση αυτή έγινε αμέσως viral με πάνω από 20.000 likes και 2.000 κοινοποιήσεις.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ