ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Το σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες αλλά ήταν οι πυροσβέστες που του έβαλαν φωτιά. Ο λόγος; ΚΑΤΙ σοκαριστικό που ανακάλυψαν μέσα…

Το σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες αλλά ήταν οι πυροσβέστες που του έβαλαν φωτιά. Ο λόγος; ΚΑΤΙ σοκαριστικό που ανακάλυψαν μέσα…

Το σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες αλλά ήταν οι πυροσβέστες που του έβαλαν φωτιά. Ο λόγος; ΚΑΤΙ σοκαριστικό που ανακάλυψαν μέσα…

Είναι αρκετά ασφαλές να πούμε, ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν αγαπούν τις κατσαρίδες. Εάν έχετε μείνει ποτέ σε ζεστό κλίμα, τότε σίγουρα ξέρετε πόσο ενοχλητικά είναι αυτά τα πλάσματα.

Γνωρίζοντας πόσο αηδιαστικές είναι οι κατσαρίδες, μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας με ένα συντριπτικό ποσοστό από αυτές να έχουν τρυπώσει μέσα στο σπίτι σας;
Ένα άδειο σπίτι στην Pana της Illinois, επιλέχθηκε από μια οικογένεια Γερμανικών κατσαρίδων για χώρος αναπαραγωγής. Αυτή η συγκεκριμένη φυλή κατσαρίδων, ευδοκιμεί σε ζεστά, υγρά περιβάλλοντα και αναπαράγεται με ταχείς ρυθμούς. Οπότε, αυτό το σπίτι δεν είχε καμία πιθανότητα.
Επειδή οι κατσαρίδες είχαν δουλέψει γρήγορα και είχαν κάνει κατάληψη στο σπίτι σε χρόνο μηδέν, οι πυροσβέστες αποφάσισαν να βάλουν μια ελεγχόμενη φωτιά για να απαλλαγούν από την παρουσία των ενοχλητικών εντόμων. Λίγο μετά την απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της Pana, οι πυροσβέστες εργάστηκαν σκληρά για να σχεδιάσουν το σχέδιο επίθεσης με την ελεγχόμενη φωτιά.

Ένα από τα εμπόδια που υπήρχαν, ήταν το γεγονός ότι οι Γερμανικές κατσαρίδες τείνουν να τρυπώνουν, πράγμα που θα μπορούσε να οδηγήσει στη διαφυγή τους από τη φωτιά και την μετακίνησή τους σε άλλη ιδιοκτησία. Εξαιτίας αυτού, οι πυροσβέστες έπρεπε να χτίσουν ένα χαντάκι γύρω από το σπίτι, εμποδίζοντας τα έντομα να διαφύγουν.
Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε πόσο κακή ήταν η κατάσταση τον Οκτώβριο του 2010. Η κάμερα ζουμάρει στις κατσαρίδες, που είναι διάσπαρτες σε όλους τους ορόφους, τοίχους και αντικείμενα που είχαν απομείνει στο σπίτι. Φαίνεται ότι υπάρχουν απομεινάρια τροφίμων, τα οποία θα μπορούσαν να είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο αυτές οι κατσαρίδες αποφάσισαν να επιλέξουν τον τόπο, ως τόπο αναπαραγωγής τους.
Επειδή η πυρκαγιά ήταν ελεγχόμενη, υπήρχαν πολλοί πυροσβέστες που συμμετείχαν σε ολόκληρη τη διαδικασία και φάνηκε ότι είχαν κυριολεκτικά τα πάντα υπό έλεγχο.
Οι σχολιαστές μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τα όχι και τόσο αγαπημένα τους έντομα…

«Αηδιαστικό», είπε ένα άτομο!
«Οι κατσαρίδες μπορούν να διαφύγουν ακόμα και μέσα από ρωγμές και να επιβιώσουν μετά από πυρηνική επίθεση. Σίγουρα, θα υπάρχουν μερικές ακόμα εκεί, αλλά σε μικρότερο αριθμό».
Και κάποιοι πρόσθεσαν την εμπειρία τους με τις κατσαρίδες στις νότιες πολιτείες…
«Θα έπρεπε να κάψουν ΟΛΟ το Norfolk της Βιρτζίνια. Αυτός ο τόπος είναι γεμάτος κατσαρίδες στα περισσότερα διαμερίσματα».
Ένας από τους λόγους που οι κατσαρίδες είναι τόσο ανεπιθύμητες, είναι λόγω της επιθυμίας τους να εισβάλουν στους ανθρώπινους χώρους και να αναλαμβάνουν δράση. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι οι κατσαρίδες είναι μικροσκοπικά πλάσματα που μεγαλώνουν σε μέγεθος πολύ γρήγορα.
Εάν έχετε ζήσει ποτέ νότια, τότε σίγουρα είστε εξοικειωμένοι με το «τραγάνισμα της κατσαρίδας», που δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεπ! Αν σου άρεσε η σελίδα,

χτύπα και ένα LΙΚΕ;